Üstüne engel yemişim bir gece yarısı. İnsan gibi konuşmayı becerip gidemiyor mu şimdiki nesil? Şaka gibi? 😅😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzun süre konuştunuz mu yani sevgili flört vs mi sadece tanıma mı? Ben 25 yaşımdayım 36 yaşında birisi denk gelmişti çok da hoşuma gitmişti aslında ama yaş farkından istemedim ama ben engellemedim 😅😅
2 ay kadar aramızda 6 yaş vardı. Hayır çekip git zorla tutan yok ama gece yarısı bu mesajı atıp engellemesi, terbiyesizlik sadece. Sonraki gün kaldırdı. Ne aradım ne sordum. Komple ben sildim gittim numarasını. Çocukçaydı yaptığı hareket ve çok şaşırmıştım.
Anladım aslında tam anlamıyla sebebini söyleyip konuşmayı kesebilirdi dediğiniz gibi hoş olmamış. Demek ki size karşı duygusu olup olmadığını tam bilmiyor 2 ay uzun bir süre çünkü. Bence amacı sizin mesaj atmanıza engel olmak değil kendine engel olmak içindi
Cevap
3Cevap
Heralde sorun cikartacaginizdan ya da mevzunun uzayacagindan cekinmis olmali,
Yok ya. Neden öyle bir şey olsun. Kimse kimseyi zorla tutamaz. Yolu açık olsun
Iyi tanimamis demekki, bosverin siz de
Katılıyorum. Sonraki gün engeli kaldırdı. Komple bağımı kestim. Bu yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değildi
Şimdiki nesil dediğine göre 18 yaşlarında çocuğum yaşında kızlarla neden takılıyorum demiyorsunda nesile bok atıyorsun
Aramızda 6 yaş vardı. Ayrıca yaşım gerçek değil
Sende o nesildensin o zaman kardeş
Ben 30 o 24 oluyor. O, z kuşağı oluyor
Nesil farkı için en az 15 yaş olması lazım 6 yaşında cocuk yapacak durumda mıydın sen
Nesil değil kuşak diye düzelteyim o zaman. Anlaştık mı 😅
Gayet insan gibi açıklamış engel atması yanlış olmuş sadece
Evet engel atması yanlıştı onu demek istiyorum. Yaptığı terbiyesizlik. Yolu bahtı açık olsun. Kimse kimseyi zorla tutamaz
Aga bi sigara yakarim senin adina
Sigara sağlığa zararlı. Yakma başkan 😅
Israr etme diye engellemiştir
Hiç uğraşmadım engeli 1 gün sonra kaldırdı iplemedim. Kimse kimseyi zorla tutamaz yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değil
Yol vermiş sana nesi komik
Sanki zorla tutmuşum gibi engelleyip gitmesi, sonraki gün kaldırması komik 😅
gitme diye ısrar edersin ye korkmuş
Niye ısrar edeyim ki? Giden gidebilir. Kimse kimseyi zorla tutamaz. S. l. k olduğunu düşünüyorum bu neslin 😅😅
bence yedirememişsin
Yediremediğim nokta şu, bende tamam der güle güle derdim. Sonraki gün engeli kaldırdı. Bağımı komple kopardım yazmadım aramadım
Başkası vaar
Yolu açık olsun. Kimse kimseyi zorla tutmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?