İnternet & Teknoloji SİZCE HANGİ BİLGİSAYARI ALMALIYIM? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sizce hangi bilgisayarı almalıyım? Oynadığım oyunlar sims4 ve cs go. Bi de video editleri için bir kaç uygulama kullanıyorum. İkisi arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim. SİZCE HANGİ BİLGİSAYARI ALMALIYIM? Cevapla Bilgisayar Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 474 cevap paylaştı. Keisnlikle gaming almalısın, özellikler iyi olabilir ama soğutma iyi olmazsa faydası olmuyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Biraz ağırmış sanırım ondan dolayı diğerini mi tercih etsem diye düşünüyorum. Daha zarif duruyor gibi Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl şu an monster kullsnıyorum öneririm kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Ben kızım ya dışarıda kullanırken falan çok kaba durmaz mı? Özellik açısından evet monster daha iyi ama zariftik, ağırlık açısından da diğeri… Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Hayır ya öyle kaba cihazlar değil, sorun olmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Monster tercih edebilirsiniz. Ama RAM miktarını 16GB ye yükseltin. Hem oyunlar, hem de video editlemek için, harici ekran kartı önemli. 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl kasa almanı tavsiye ederim fakat laptop alcaksan msi al monster alma 0 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Ben msi kullanıyorum 3050ti efsane pc ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Keisnlikle gaming almalısın, özellikler iyi olabilir ama soğutma iyi olmazsa faydası olmuyor
Biraz ağırmış sanırım ondan dolayı diğerini mi tercih etsem diye düşünüyorum. Daha zarif duruyor gibi
şu an monster kullsnıyorum öneririm kesinlikle
Ben kızım ya dışarıda kullanırken falan çok kaba durmaz mı? Özellik açısından evet monster daha iyi ama zariftik, ağırlık açısından da diğeri…
Hayır ya öyle kaba cihazlar değil, sorun olmaz
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Monster tercih edebilirsiniz. Ama RAM miktarını 16GB ye yükseltin. Hem oyunlar, hem de video editlemek için, harici ekran kartı önemli.
kasa almanı tavsiye ederim fakat laptop alcaksan msi al monster alma
Ben msi kullanıyorum 3050ti efsane pc ya
monstet