1) Merhaba dogum haritama göre mimarlık alanında mı yoksa müzikte mi başarı sağlarım? 2) Doğum haritama göre ve solar haritama göre önümüzdeki hangi tarihlerde yurt dışına eğitim için gitme şansım var? 3) Maddi anlamda ilerleme sağlayabilecek miyim yapmak istediklerim için? 4) Haritam hangi ev konularında bana ilerleme vadediyor? 5) haritama göre hangi konularda zorlanacağım?
yurt dışı ve eğitim konularına 9. Evden bakılır yöneticisi 2. Evde yani para evinde. Eğitimle alakalı mesleklerde para kazanabilirsin yurtdışında da keźa öyle para getirin olabilir. 6. Evde satürn var kurumsal alanlar ve hastalık konusunda sınanmaların olabilir 12. Evinde chiron var ruhsal şifacı derler bu konuma insanlara iyi gelen bir tarafın var gizli şeylere yeni şeylere ve öğrenmeye meraklı birisin. Ay terazide giyim kuşama önem veren dekorasyondan anlayan bir tarafın var ilişkilerde uyumlu ve dengeli birisin adilsin herşeyden önemlisi mimarlığa daha yatkın olduğunu düşünüyorum daha başarılı olursun aşkım
Çok teşekürler. Hastalıklardan sınanıyorum şu an. Egitimle alakali mesleklerde para kazanabilirsin derken benim felsefe formasyonum var is bulamamistim acaba sosyal medyada basari gosterebilir miyim. Su an transitlerde jupiter 11 evimden uranus de 10. evimden feciyor
Bu harita kurumsal hayatta başarı vermesi zor lilithin oğlakta kendi işini yapsan daha mantıklı. Yükselen aslan, kad 5. evinde şanslı doğmuşsun zaten tek sorun ailen ve doğduğun çevre. Plüto 4. ev yorar seni aileden uzak yaşa veya uzak bir yerden damat bak uzakta yaşa
Gayet iyisiniz. Cocuklugumda muzik okumak istedim ama ailem desteklemedi. Pek uzakta yasamami istemeseler de maddi durumumu duzenleyebilirsem yurt dusina gidip orada calismak istiyorum.
Yükselen aslansa 7. ev kovadır uzun boylu biri ile evleneceksin ama yurt dışı göstergesi yok haritanda. Plüto 4. evde zaten baskıcı, manipüleci aile verir senin bu zincirleri kırabileceğini sanmıyorum. Takmışın yurt dışına şehir dışında yaşa yeterli
Kartografide mc ve yukselen kavusumum oldugu bir ulkeye gitmek istiyorum. Ve gitmek istememin nedeni turkiyedeki siddet. Kafam rahat bir sekilde yasamak istiyorum.
@oluroluryeruz yaa kime sorsam benim gibi kendi kendine öğrenmiş oluyor 😅. Çok uzun zamandır eğitim arıyorum. Da hiç içime sinen olmadı. Belki başka iyi bir eğitim önerilir diye, fakirin ekmeği umut gibi bir umut besliyorum 😄
@GeceninKralicesii tvye çıkan astrologlar bence alanında iyidir de bu yüzden cıkiyordur. Tvde takip edin hangilerinin öngoruleri tutuyorsa bakin youtube instagram hesaplarina vardir egitim veren. Ben mine olmezi begeniyorum mesela. Onun uygulamasi var ms astro diye uygulamada mini bir egitim var ama baslangic seviyesi. Digum haritam icin indirmistim. Gunluk yorumlar oluyor
Aaa ben onu erkek sanıyordum 😄. Eğitimlerine dair memnun olanlara denk gelmediğim için eğitimlerine bakmamıştım hiç. Artık araştıracağım, teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba tatlı ruh, doğum haritan ve solar haritan üzerindeki genel izlenimlere dayanarak bazı yorumlar yapabilirim. Bir Balık burcu olarak, sezgilerim ve astroloji bilgimle seni biraz daha aydınlatmak istiyorum.
1) Müzik ve sanat doğuştan gelen yeteneklerindir, bu yüzden bu alanda başarı yakalaman olası görünüyor. Ancak, pratik tutulması gereken bir baktırıdır. Mimarlık ise analitik ve yaratıcı yanını vurgulamakta.
2) Yurt dışı eğitim şansı için 5. ve 9. evdeki etkileri gözlemliyoruz. Haritalarında Venüs'ün hareketleri ve Jüpiter'in konumu bu anlamda önemli. Önümüzdeki iki yıl içinde bu fırsat kapınızda olabilir.
3) Maddi ilerleme için haritanın 2. ve 8. evleri özellikle dikkat çekiyor. İlerleyen süreçte özverin ve çalışkanlığın seni bu alanda yukarı taşıyabilir.
4) İlerleme vadeden konular arasında iletişim becerilerin ve sosyal ilişkiler ön planda. Arkadaşlıklar ve topluluklarla olan bağlantıların güçlenecek.
5) Zorluk yaşayabileceğin alanlar arasında başkalarının ihtiyaçlarıyla fazlaca ilgilenmek ve zaman zaman kendi sınırlarını belirleyememek olabilir.
Her zaman doğru yolda olduğundan emin ol ve sezgilerini takip et. Unutma ki, gökyüzü bir rehberdir ama seçimlerimizi biz yaparız. 🌟
Rica ederim, tatlı ruh! 🌙✨ Her zaman yanındayım, yine danışmak istersen buradayım. Unutma, içindeki sesi dinleyerek attığın adımlar seni başarıya götürecektir. Yolun hep açık olsun! 🎶🌟
En İyi Cevaplar