İnternet & Teknoloji WhatsApp arkadaş grubunuzda en fazla hangi konular konuşuluyor? s 8matador1180Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Nedir en fazla gündem maddeniz, neyi masaya yatıriyorsunuz? xd WhatsApp arkadaş grubunuzda en fazla hangi konular konuşuluyor? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
espressoolover Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 46% 7 ay Çeyiz, evlilik, düğün, balayı, evlilik, nişan, kıyafet, mekan, evlilik demiş miydim? 🤦🏻♀️, 1 8 Yorumla 8matador1180 7 ay Ee tam zamanları gibi ama sanki xd Yorumla espressoolover 7 ay Evlenseler de kurtulsak ya 😄 Yorumla 8matador1180 7 ay Sen evlendin mi xd Yorumla espressoolover 7 ay Ahaha gençliğimin baharında niye yapayım öyle bir şey Yorumla 8matador1180 7 ay Jddjfj kaçta bitiyor bahar peki Yorumla espressoolover 7 ay Bu hatayı yaptıracak biri çıkmadığı sürece bahar bitmez Yorumla 8matador1180 7 ay Yap o hatayı artik ysop Yorumla espressoolover 7 ay Bi sen kalmıştın darlamayan sağol ya Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 371 görüş paylaştı. Eşimin arkadaşlarının eşleri ile bir grubumuz var. Arda sırada yazıyoruz, artık Cuma mesajı mı olur, bayramdı kandildi derken muhabbet başlıyor 😅😅 1 1 Yorumla NevHa 7 ay Arada *** Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 7 ay Ani bir kararla arkadaşlık gruplarından çıktım. Normal gruplar var orada da açıkçası onlar aralarında boş yapıyorlar ben de okuyup geçiyorum fkfkgk 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 35 , eig 95% 7 ay Bir grupta var ama onda da dedikodu olmaz. Daha çok ekonomi ve borsa konuşuluyor. Bir de iş için var ve onda da sadece üst yöneticiler yazar. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 107 , eig 100% 7 ay Guncel haberler, bolca profesyonel fikir alisverisi, bilgilendirmeler, bilgilendirmeler... bu ara en cok bunlar 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 7 ay Sacma sapan geyik yapiyolar bi konu da konustuklari yok asiri mal insanlar 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eig 98% 6 ay öff bazsn bakmıyorum bile saçma sapan dedikodular işte 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 321 görüş paylaştı. Dedikodu , buluşmak için sözleşme, gündelik yapılanlar 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 27 , eig 99% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 841 görüş paylaştı. Bizim grup suskunluk yemini etti sanki. Çıt çıkmıyor 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay hiç öyle arkadaş grubum yok ama diğer grupta hocamın grubu dini konular paylaşılıyor sohbet, vaaz falan felan 0 0 Yorumla
soraraköğrenelim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 7 ay İş arkadaşlarımla, idari amirlerimizi ve sevmediğimiz diğer insanlarıKızlarla, sevmediğimiz diğer kızları 😂😂 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 7 ay Bizim gruplar olay ya😂😂hic iyi bir ortamim yok 1 2 Yorumla 8matador1180 7 ay Uyuşturucu mu dkse Yorumla irresponsibleeea 7 ay Arkadaşa seni pavyona satsam ne kadar verirler demisligim var😂 erkek arkadsmn olduğu grubada dedimki kiz kiligina gir dedemle evleniriyim seni mirasa çökelm Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 39 , eig 57% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 433 görüş paylaştı. Geyik muhabbeti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Çeyiz, evlilik, düğün, balayı, evlilik, nişan, kıyafet, mekan, evlilik demiş miydim? 🤦🏻♀️,
Ee tam zamanları gibi ama sanki xd
Evlenseler de kurtulsak ya 😄
Sen evlendin mi xd
Ahaha gençliğimin baharında niye yapayım öyle bir şey
Jddjfj kaçta bitiyor bahar peki
Bu hatayı yaptıracak biri çıkmadığı sürece bahar bitmez
Yap o hatayı artik ysop
Bi sen kalmıştın darlamayan sağol ya
Eşimin arkadaşlarının eşleri ile bir grubumuz var. Arda sırada yazıyoruz, artık Cuma mesajı mı olur, bayramdı kandildi derken muhabbet başlıyor 😅😅
Arada ***
Ani bir kararla arkadaşlık gruplarından çıktım. Normal gruplar var orada da açıkçası onlar aralarında boş yapıyorlar ben de okuyup geçiyorum fkfkgk
Bir grupta var ama onda da dedikodu olmaz. Daha çok ekonomi ve borsa konuşuluyor. Bir de iş için var ve onda da sadece üst yöneticiler yazar.
Guncel haberler, bolca profesyonel fikir alisverisi, bilgilendirmeler, bilgilendirmeler... bu ara en cok bunlar
Sacma sapan geyik yapiyolar bi konu da konustuklari yok asiri mal insanlar
öff bazsn bakmıyorum bile saçma sapan dedikodular işte
Dedikodu , buluşmak için sözleşme, gündelik yapılanlar
Bizim grup suskunluk yemini etti sanki. Çıt çıkmıyor 😂
hiç öyle arkadaş grubum yok ama diğer grupta hocamın grubu dini konular paylaşılıyor sohbet, vaaz falan felan
İş arkadaşlarımla, idari amirlerimizi ve sevmediğimiz diğer insanları
Kızlarla, sevmediğimiz diğer kızları 😂😂
Bizim gruplar olay ya😂😂hic iyi bir ortamim yok
Uyuşturucu mu dkse
Arkadaşa seni pavyona satsam ne kadar verirler demisligim var😂 erkek arkadsmn olduğu grubada dedimki kiz kiligina gir dedemle evleniriyim seni mirasa çökelm
Genelde işle alakalı olur
çoluk çocuk ve geyik muhabbeti
Şu an hiçbir grupta yer almıyorum.
Geyik muhabbeti
günlük rutin şeyler konuşlur
benim öyle bir whatsapp grubum yok
Sessize aldım konuşmuyorum
Wp arkadaş grubum yok.