Sizce 3 monitör mü daha konforlu olur yoksa 4 monitör mü? Bir de orta ekran olayı olmayacak 4 monitörde, bu faktörden dolayı da kararsız kaldım.

Oyun için tabiki üç monitör olan. Ayrıca fazla monitörler gözleri bozma oranını fazlalaştırır ve körlüğe kadar gider. Çünkü daha fazla monitöre adapte olurken kırılma oranları artar. Diğer sağlık meselelerine etkisi de olur. Daha fazla ışık ve ortam sağlayıcı etkisi sağlığı iyice bozuyor.
24 inç 3 monitör elbette. Oyunlar da etkısı büyük oluyor 24 inç olanın.
27 gıbı uzaktan bakmazsın ekranın her yerını görmek için 21 gibi de dibine girmezsin.
Berk rip tepe 21,5 kullanıyor YouTube dan adamın oturuş pozısyonuna bakabılırsın.
Mito’da 24 bir de ona bak zaten kararını verırsın bro. Üstüne bır de paneller va olursa tadından yenmez.
Ips gıbı cafcaflı ve ısık sızdırması da yapmaz , tn gibi de soluk durmaz.
Ekrana yakınlık mesafesine göre seç. Büyük ekrana yaklaşırsan ergonomik özelliği kaybolur. Mesafeye göre tercih et büyüklüğü.
75cm derinliği olan bir masa düşün. Ekranlar ve diğer cihazlarım için 3 metrelik bir masa yaptırıyorum. 50cm uzaklıkta olması çok da bozmaz zannediyorum.
Teşekkür ederim. Ultra geniş ekranlar için ne düşünüyorsun? Yan ekranları dikey kullanabilirim eğer önerirsen. Tabi ekran yenileme hızı da önemli. :/
Oyun geliştirmede kullanacağım. Çevre ve model tasarımı.
Yenileme hızı göz yormaması ve akıcılığı açısından çok önemli benim için. Çünkü her oyun geliştiricinin ya oyun geçmişi olmalı ya da oyunlarda zaman geçirmeli. Akıcılık başka bir konfor. Anlatılmıyor yaşanması lazım. :)
Cevap
7Cevap
24 inç 3 monitör kullandım gerçekten en iyisi bana göre
24 inç 3 tane tabiki de ama ben tek monitörden yanayım.
3 tane 24 inç her zaman daha estetik duruyor bence.
42" kullanıyorum ben.
Az ama büyük monitor daha iyidir
24 inç 3 tane
3 monitörü yanyana koyunca noluyo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?