Ips panel daha çok film falan izleyenler icin aralarinda 1200 tl fark var hp omen ustelik 27 inc karar veremedim daha kasa almadim yaklasik bi 17 18 bin tl gidicek
Ips panel daha doğru renk için tercih edilir ve film izleyenler için değilde tasarım vb için daha çok tercih ediliyor renk doğrulu için ama oyunlardada doğru rengi almak renklerin ayrımının daha doğru olması performansı arttırır tabi işin içine bütçe vb şeyler girince tercihler buna göre şekilleniyor eğer bütçen varsa ips tercih etmen iyi olur 27 ile 32 inç arasındada çok bir fark yok bence ikiside hayli hayli yeterli boyutlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben led tvde oynadığım için küçük ekran pek tercih etmiyorum. 32 inch benim tercihim
Merhaba
Fps oyunları için 24 inç en uygunu. 27 almak istiyorsan 27 al tabi.
Valla 27 e aradigim özellikler 32 incte var 27dekinde var ama en az 1.500 tl fark var yani 32 inc 2.325 iken ayni özellik 27 inc 3.600
Ips panel, göz sağlığın için en iyisidir. Görüntü konusu ve renkliliği Ips panelde parlama olmadan alırsın.
Hocam ikiside iyi monitörler ama benim nacizane fikrim ıps panel almandan yana
Ips panel daha çok film falan izleyenler icin aralarinda 1200 tl fark var hp omen ustelik 27 inc karar veremedim daha kasa almadim yaklasik bi 17 18 bin tl gidicek
Ips panel daha doğru renk için tercih edilir ve film izleyenler için değilde tasarım vb için daha çok tercih ediliyor renk doğrulu için ama oyunlardada doğru rengi almak renklerin ayrımının daha doğru olması performansı arttırır tabi işin içine bütçe vb şeyler girince tercihler buna göre şekilleniyor eğer bütçen varsa ips tercih etmen iyi olur 27 ile 32 inç arasındada çok bir fark yok bence ikiside hayli hayli yeterli boyutlar
hangisiyle rahat edeceksen
Aryond almak mantıklı
Ekran kartın işlemcin hangisi ile uyumluysa onu al
Daha almadım ama 3060 Ti olacak
Ona göre uyumlu almalısın benim amd işlemcisi asus tuf aldım memnunum sorun yok ama ilk attığını alsam sorun yaşarım kesin
Hp ilk attığım
Nvidia kartlar ile uyumlu o mesela onu alabilirsin
Ama 1200 tl daha pahalı