Arkadaşlar merhaba
Vestel Marka bir televizyonum vardı Bozuldu Şimdi yenisini almak istiyorum ama markada karar veremedim bütçe olarak 13 bine kadar yolu var var mı tavsiye edeceğiniz model marka
Vestel Marka bir televizyonum vardı Bozuldu Şimdi yenisini almak istiyorum ama markada karar veremedim bütçe olarak 13 bine kadar yolu var var mı tavsiye edeceğiniz model marka
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
www.hepsiburada.com/philips-55pus7906-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-led-tv-p-HBCV00000R1GJ7
Qled ekran uygun fiyati çok iyi TV QLED
Baba Sony al dicem de çok uçuk fiyatları bi bak sony LG Samsung hepsini tokatlar hatta bunu gerçekten anlamak istersen git showrooma bi sonye bak bi digerlerine ne demek istedigimi anlarsın
LG markası bir ara açık ara öndeydi... bende philipss var çok memnunum... hem görüntü net hemde sağlam...
LG ya da Samsung benim önerim. Cok cok zorda kalirsan da Philips
LG ekran üreten bir firma diye okumuştum. Diğer firmalarda Lg’nin ürettiği ekranları kullanıyormuş..
Vestel bu ulkede alinacak en son üründür. Bedava verseler evime almam. Samsung, lg, arcelik is yapacaklar.
Samsung 55Q60A tavsiye ederim. 55Q60T vardı daha önce daha iyilerdi aynı fiyata ama kaldırdılar piyasadan. Bu bayağı iyi bence. Hem Oledler gibi ısınmaz da. Sadece Android değil.
LG nin adı çıkmış. Hele Oledse hiç alma. Görüntü kalitesi oledden dolayı çok iyi ana Isınıyor ateş gibi. Gidip mağazada bakabilirsin.
Bak bu konuda sana yardım edebilirim. iste ama bı kaç sorum. okucak
samsung aldım kafam rahat
LG con sağlam oluyor görüntü kaliteside guzel
Samsung lg philips bunlardan şaşma
Kesinlikle LG
Samsung
LG al bence
Lg al temiz
Samsung veya LG
lg al
Samsung al
Samsung olabilir