127 ekran istiyorum yakın zamanda alan var mı?
Lg
Philips
Toshiba
Sunny
Diğer markalar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
127 ekran istiyorum yakın zamanda alan var mı?
Uygulamalar yükleyebilmek için Android işletim sistemli bi televizyon seçmelisin bence marka olarak Sony LG veya Samsung tercih ederdim ben olsam tabi bütçeye göre diğer modeller de olabilir
Samsung
LG1
Sony
Philips
Vestel12
Toshiba12
Grundig12
TCL
Bu markalar kalitelidir.
Herkesin kendi telefon markası tercihleri olabilir ve bu tamamen kişisel bir seçimdir. Samsung, dünya çapında popüler ve güvenilir bir markadır. Ancak, diğer markalar da kendi avantajlarına sahiptir. Örneğin, Apple'ın iPhone'ları kullanıcı dostu işletim sistemi ve kaliteli donanımı ile tanınır. Google'ın Pixel telefonları, mükemmel kameraları ve saf Android deneyimi ile bilinir. OnePlus, yüksek performanslı donanımı ve uygun fiyatları ile popülerdir. Her markanın kendine özgü özellikleri ve avantajları vardır, bu yüzden hangi telefonun sizin için en uygun olduğunu belirlemek için kişisel ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
TCL mutlaka listeye alınmalı (ymış).
Cevap
16Cevap
Philips bence
Bu seçeneklerde en iyisi tartışmasız LG olur. Ben LG ve Philips kullandım. LG den ne kadar memnun kalsam da Philips bir pişmanlık oldu.
Tabi model de önemli. Bir markanın üst seviye modeli ile diğerinin alt segmenti karşılaştırılamaz.
Küçük vestel var TV hiç bozulmadi 9 yıldır çalışıyor en küçük olacak WiFi yok büyük vestel var bozuldu axen var bozuldu LG var büyük bozuldu
Bizde alacaktık ama bekliyoruz daha bizde 127 düşündük ama marka olarak Samsung ve LG vardı bakalım artık
Yakın zamanda 2 arkadasım Philips marka aldı ve mrmnunlar kampanyalarda 15-17 bin tl gibi bir fiyata aldılar
Marka değil, model bakının; her markanın farklı kalite ve fiyatta ürünleri var. Oled alamıyorsanız miniled o da olmadı qled panelli modelleri tercih edilebilir. İşletim sistemi de android olduğundan kendim TCL 55c745 qled aldım geçen ay 25e.
canlı görüntü olarak lg tavsiyem 3 yıldır kullanym renkler canlı
En iyi panel LG üretimidir yani en iyisi LG.
şu an bende bakıyorum onvo Toshiba ve grundik uygun gibi
bu biraz şans işi genelde samsung ve lg daha iyi bende grundig var kaç senedir kullanıyorum
Samsungdan şaşma lg bulaşma
Ben arçelik Google tv aldım
Arçelik aralarında fiyat olarak en uygunu. Vallahi 2 ay baktım kolay karar vermedim. 3 yıl garantisi vardı 65 ekran güz3l bir tv. Lg en iyisidir samsung ile
Samsung güzeldir kesin
TCL de mutlaka listeye alınmalı (ymış).
LG iyidir ya uzun ömürlü sağlam
Lg al geç , pişman olmazsın
Ben sanırım onvo 85 inç alicam
samsung-beko bunlar güzel
Philips
Lg ya da philips
TCL olabilir.
Profilo da iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?