İyice muayene etmeden tedaviyi sonlandırmak istemiyorum. :)

Hepsinin farklı amaçları var diyebiliriz. Aidata cpu genelde strese sokar. Onun için diğerlerini de kullanmak gerekir.
r23 olarak görüyorum ben :) sadece cpu ve gpu için hangisini önerirsin hocam?
Msi GTX 1060 6GB OC :) bi tık yanmış olabilir.
Ekran kartı macunu hiç değiştirmedim. Açasım gelmiyor. 🙄
Dün yaptığım 15 dakikalık aida64 stres testinde 70 dereceyi geçmedi. Ne zaman 70 olsa fanlar devreye girdi ama sıcaklık artışıyla dar boğaz yapıyor. Bende bu yüzden 1750rpm yani %75 gücünde fanları manuel açıyorum.
Windows'un eski performans denetleyicisi vardı Windows 7'de. Bu özelliği kullanmayı sağlayan bu üçüncü parti yazılımı kullanabilirsin.
32 bit: https://www.softwareok.com/?Download=ExperienceIndexOK&goto=../Download/ExperienceIndexOK.zip
64 bit: https://www.softwareok.com/?Download=ExperienceIndexOK&goto=../Download/ExperienceIndexOK_x64.zip
Bu da iyi bir alternatiftir
Teşekkürler, bakacağım. İşime yararsa denerim. :)
Dandik olan parça en düşük puanlı oluyor. Benim hard diskin puanı çok düşüktü mesela :D
Rica ederim 😇
En iyi görüş için teşekkürler dostum *-*
Yeni bilgisayarın fotoğrafını gösterip çalışmazsan yerine gelecek olan bu, dediğimizde gözlem yapıp bakıyoruz tepkiye😅
Direk duygularını incitip motivasyon sağlıyorsunuz, pekiiii 😅
Sizin gibi yaparsak tepemize çıkar efendim, pekii.
Elektrik de verir, herşeyi yapar. 😶
Gerekeni gerekteği zaman atmasını bilirsek bir şey olmaz.
Çok doğru 🥳
Subliminal mesajı almışsındır umarım😏
Merak etmeyin efenim biz alacağımızı alırız 😌
Cevap
4Cevap
Hiç kullanmadım ama bulursan paylaşır mısın dostum, bilgisayarım muhtemelen benden daha streslidir
İşlemci ve ekran kartı için aida64 kullandım. Ekran kartını tekrar teste sokmak için başka program arıyorum. Aida64 güzelmiş ama deneme sürümü olduğu için tam verim alamadım gpu testinde.
Evet bende PassMark a baktım ama deneme sürümüydü kullanmadım genelde eksik sonuç verebiliyor
Doktor değilim diye tam sürüm almak istemiyorum. yok mu şöyle free bir app? 😅
Vardır da üşendim şimdi aramaya 😅 şimdiye kadar windows dahil bir tane satın almadım full free
PassMark kullanmıştım ben bir de SSD için CrystalDiskMark 8 kullanmıştım.
PassMark ne yapıyor tam olarak? Bana cpu ve gpu için lazım.
en son yaptığımdan bu yana uzun zaman geçti abi valla tüm sistemi strese sokuyordu sanırım ve bir performans skoru veriyor sana daha sonra onu global olarak aynı parçalarla teste girmişler arasında ki yerini vs de söylüyordu sanırım. yani görebiliyordun diye hatırlıyorum
https://www.hizliresim.com/azrqvky
şöyle bir şey buradakileri strese sokuyor
Ya bana lazım olan tam yükte 20 dk çalıştırdıktan sonra ulaşılan maksimum değerler falan.
Valla bilemiyorum hassas ayarları var mı yok mu hatırlamiyorum tüm sistemi de sokabiliyor teste veya istediğin parcayıda sanirim çok oldu ben yapalı ndnf
Sıcak havayı çıkartacak bi fan taktım, gpu fanlarını da hızlandırdım. Fps akıyor 🤤 özlemişim akıcı oyun oynamayı
:D Akıcı oynamak başka bir şeydir droplar işkencedir :D Egzoz fan yok muydu abi sende?
Ben 2 fan var zannediyordum. Yarım varmış.
:D
3d mark
Cpu stress test
Ssd ve hdd stress test vardı, adını unuttum. Bunlar iyi 😂
Bilgisayarlarda sitrese giriyor demek 😂
Tabi hem de nasıl :D
Telefonum o zaman şu an sitresten ölüyordur benim gibi😂😂
Yazıııık onunda canı var sdfgsdfgh
Aynen 😄
Bir tek Overclock biliyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?