Emojileri çok sık kullanırım, mesaja ruh kattığını düşünüyorum, yeni arkadaşlık kurduğum birisi kesinlikle emoji kullanamazdı ve ciddi bro mizacı vardı, sürekli fırça yiyormuş gibi hissederdim 😄
Bir erkek olarak söylüyorum random atıyorsa bir kız arkadaşça geliyor yani bundan olmaz ama emoji atıyorsa tamam diyorum ha öyle gülücük emojisinden bahsetmiyorum ben gülmek için random atılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Emojileri çok sık kullanırım, mesaja ruh kattığını düşünüyorum, yeni arkadaşlık kurduğum birisi kesinlikle emoji kullanamazdı ve ciddi bro mizacı vardı, sürekli fırça yiyormuş gibi hissederdim 😄
Evet kullanırım ama öyle sık değil ya sevdiğim insanlara daha sık atarım mesela random kullanmam ben hiç ya alışmamışım pek
Aynen çok güzel bir tane kullanıyorsun bana sürekli 😑. 💜💜
Ama çokk güzel yya 😁
Emoji kullanırım genelde, çünkü emojilerin benim için birer anlamları var 😅. Sanki onlar da birer kelimeymis gibiler yani 😇😇
Yani kullanıyorum o anki duygumu ifade edebilmek için.
Kullanmazdım.
"Bir sorun mu var" gibi tepkiler almaya başlayınca, kullanır oldum.
Bir erkek olarak söylüyorum random atıyorsa bir kız arkadaşça geliyor yani bundan olmaz ama emoji atıyorsa tamam diyorum ha öyle gülücük emojisinden bahsetmiyorum ben gülmek için random atılır
evet
emoji severim :)
Her cumle sonuna aliskanlik gibi bisey olmus😂😂😂
Ayıp olmasın diye koyarım
ne random nede emoji bunu kullanıyorum :d
Genelde random kullanıyorum
Çok az kullanırım. Genelde random tercih ediyorum.
emojiye tıklamaya bile üşenirim random en iyisi
Evet kullanırım emoji
Evet emoji kullanırım.
Emoji olmadan mesajlar ruhsuz geliyor 😅
Evet
Sürekli kullanırım
Evet aşırı ya
Elbette
random severim
Evet, kullanıyorum.
Kullanırım tabiki
Kullanmam