İnternet & Teknoloji Mesajlaşırken emoji kullanır mısınız? İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Mesajlaşırken emoji kullanır mısınız? Mesajlaşırken emoji kullanır mısınız? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Evet kullanırım. Kullanmadığımda hislerimi eksik yansıtmışım gibi geliyor. Ya da espri/ şaka yapıyorum sonuna gülücük koymazsam anlayamayacakmış gibi geliyor 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kullanmazsam döver gibi yazıyorum oluyor.. ciddi anlaşılıyor.. çok kullanınca hafif oluyorum sjsjs emoji sen neymişsin be 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 936 cevap paylaştı. :) bu emojiyi severim, kullanırım da. Hİç emoji kullanılmayınca çok resmi bir yazışma gibi gelir bana 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 704 cevap paylaştı. Emoji kullanmayı sevmiyorum sadece konuşmayı bittirirken mesajı beğenirim bu kadar. 0 0 Yorumla
Paşasininhatunu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Evet. Özellikle wp de kendi komik hallerini sticker yaptım onları kullanırım. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı. Evet ahdhs çoğu kişiye artık demode geliyor ama ben kullanıyorum 0 0 Yorumla
Siyahınaaşıgg Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Emojiyi hocalarım büyüklerim için kullanıyorum arkadaşlar için random hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
mağdurumdamağduruuum Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Çoğu zaman random da sevgilime opucuk attigim icin evet😂 0 0 Yorumla
ainoshinkiro Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl çok kullanmam ama bazen söylemek istediklerini daha iyi ifade ediyor emojiler 0 0 Yorumla
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl bazen kullanıyorum random atmak ahahah yazmak sıkıyor artık 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Evet seviyorum.. aksi halde bi sorun var gibi geliyor… 🤭 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Genelde :D bu emojiyi kullanırım. Bu emoji dışındakileri pek kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sanırım yine güzel olmayan sorularla karşı karşıyayım. İyi akşamlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok kullanırım. Karşıdaki kullanmayınca anlam karışıklığı yaşıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kullanırım, hatta yazışmayı perçinlesin diye küfür bile yazarım 0 0 Yorumla
R4biaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Çok hoşlanmam emojiden hatta bana atan biri vardı Çok Ben birkaç kere böyle kullandım artık o da bıraktı herhalde konuşsaydık şu an bilemiyorum 1 2 Yorumla Bakisama 1 yıl selam tanışalım mı Yorumla R4biaaaa 1 yıl Yok teşekkürler Yorumla
user293829w8 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Ben emojiyi sevmiyorum ya ne bilim ironi dışında cringe geliyor 0 0 Yorumla
cyper_kia21 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Kullanırım çünkü kendimi eğer onun yanında değilsem emojiyle belirtmek isterim 0 0 Yorumla
sanaozelsorusorayim Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl gukucuk falan atarim evet yazilan şey yanliş yere gitmeisn gibi 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 653 cevap paylaştı. emoji olmayınca soğuk hissediyorum 1 3 Yorumla Bakisama 1 yıl aynen mesaj sanki boş Yorumla u Aybuke6 1 yıl @Bakisama sorma Yorumla Bakisama 1 yıl emojiyle o anki ruh halimide anlatıyorum Yorumla
blue1xir Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kimi zaman random kimi zaman emoji jdjdjd / 🤭 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kesinlikle heleki benim favorimdir kendisi 🙄 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Nadiren, sen peki @Wingsssss 0 4 Yorumla naloxann 1 yıl Burdan ulsabilirsin@cesaretyada iptal @Wingsssss Yorumla Wingsssss 1 yıl Pardon? Yorumla naloxann 1 yıl Hesabım kapandı, burdan yazarmisin @Wingsssss Yorumla Wingsssss 1 yıl Yazarım Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Evet genellikle gülücük 😅 bundan 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı. Kullanmazsam bir şeyler eksik kalıyor sanki 😂😂 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Ara sıra samimiyete göre kullanırım. 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Genel olarak evet belli başlı emojilerim var 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% 1 yıl Oo bayılırım xjdjjddh ama random da severim 0 0 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Kullanmayan mi var 😄öyle sorsaydinz 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,2b cevap paylaştı. Karşımda ki kişiye göre 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 777 cevap paylaştı. Evet çok. Kullanmayanlarada gıcık olurum. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 962 cevap paylaştı. Evet 👍 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
u MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 559 cevap paylaştı. Fazla değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Evet kullanırım. Kullanmadığımda hislerimi eksik yansıtmışım gibi geliyor. Ya da espri/ şaka yapıyorum sonuna gülücük koymazsam anlayamayacakmış gibi geliyor
Kullanmazsam döver gibi yazıyorum oluyor.. ciddi anlaşılıyor.. çok kullanınca hafif oluyorum sjsjs emoji sen neymişsin be
:) bu emojiyi severim, kullanırım da. Hİç emoji kullanılmayınca çok resmi bir yazışma gibi gelir bana
Emoji kullanmayı sevmiyorum sadece konuşmayı bittirirken mesajı beğenirim bu kadar.
Evet. Özellikle wp de kendi komik hallerini sticker yaptım onları kullanırım.
Evet ahdhs çoğu kişiye artık demode geliyor ama ben kullanıyorum
Emojiyi hocalarım büyüklerim için kullanıyorum arkadaşlar için random hoşuma gidiyor
Çoğu zaman random da sevgilime opucuk attigim icin evet😂
çok kullanmam ama bazen söylemek istediklerini daha iyi ifade ediyor emojiler
bazen kullanıyorum random atmak ahahah yazmak sıkıyor artık
Evet seviyorum.. aksi halde bi sorun var gibi geliyor… 🤭
Genelde :D bu emojiyi kullanırım. Bu emoji dışındakileri pek kullanmıyorum.
Sanırım yine güzel olmayan sorularla karşı karşıyayım. İyi akşamlar
Çok kullanırım. Karşıdaki kullanmayınca anlam karışıklığı yaşıyorum
kullanırım, hatta yazışmayı perçinlesin diye küfür bile yazarım
Çok hoşlanmam emojiden hatta bana atan biri vardı Çok Ben birkaç kere böyle kullandım artık o da bıraktı herhalde konuşsaydık şu an bilemiyorum
selam tanışalım mı
Yok teşekkürler
Ben emojiyi sevmiyorum ya ne bilim ironi dışında cringe geliyor
Kullanırım çünkü kendimi eğer onun yanında değilsem emojiyle belirtmek isterim
gukucuk falan atarim evet yazilan şey yanliş yere gitmeisn gibi
Nadir, fazla kullanmıyorum
emoji olmayınca soğuk hissediyorum
aynen mesaj sanki boş
@Bakisama sorma
emojiyle o anki ruh halimide anlatıyorum
Evet kisa cevap oluyor
Kimi zaman random kimi zaman emoji jdjdjd / 🤭
Kesinlikle heleki benim favorimdir kendisi 🙄
Nadiren, sen peki @Wingsssss
Burdan ulsabilirsin@cesaretyada iptal @Wingsssss
Pardon?
Hesabım kapandı, burdan yazarmisin @Wingsssss
Yazarım
Evet genelde kullanıyorum
Evet genellikle gülücük 😅 bundan
Evet kullanıyorum
Kullanmazsam bir şeyler eksik kalıyor sanki 😂😂
Evet genelde kullanırım 🫣
Ara sıra samimiyete göre kullanırım.
Fazlasıyla kulanirim ☺️
Abartmadan arada atarım
Güldüren olmayınca kullanmiyorum
Genel olarak evet belli başlı emojilerim var
Evet kullanırım severim
Oo bayılırım xjdjjddh ama random da severim
Kullanmayan mi var 😄öyle sorsaydinz
Karşımda ki kişiye göre
Evet çok. Kullanmayanlarada gıcık olurum.
Çok nadir
Kullanıyorum.
Sen?
Kullanırım
Değişiyor
Evet 👍
Evet
Kullanırım
bazen
Kullanırım evet
Çok tercih etmem
Hiç sevmem nedense çokta unuturum