Bence iphone iyi bir telefon olmasına rağmen sadece markasının olduğunu düşünüyorum kalite olarak çok daha iyi telefonlar var. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
iPhone kullanıcısıyım. Şöyle bir şey var gerek işlemci gerek kamera özellikleri olarak iPhone hepsinden daha iyidir. Çok stabil telefon diğerlerin de bu yok zamanla fazlasıyla yavaşlıyor hantallaşıyorlar telefonda hiçbir şey tutmasan bile bu oluyor. Ve Bionic en baktığım da işletim sisteminde en iyisiydi. A15 ten bahsediyorum tabi.
Xiaomi poco f2 pro dan döndüm Apple’a ondada snapdragon 865 gibi canavar bir işlemci vardı ama yinede yavaşladı fark ediliyordu bu ısınma kasma olmaz menü geçişleri uygulama açılış süreleri bunlarda yavaşlamalar oluyor benim kendi gözlemlediğim kadarıyla
Uzun süredir xiomi note 10 pro kullanıyorum hiç bir kasma durumu olmadı hergün aynı performansı sağlıyor bana muhtemelen seninkisi düşük model ya da pro serisi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iPhone kullanıcısıyım. Şöyle bir şey var gerek işlemci gerek kamera özellikleri olarak iPhone hepsinden daha iyidir. Çok stabil telefon diğerlerin de bu yok zamanla fazlasıyla yavaşlıyor hantallaşıyorlar telefonda hiçbir şey tutmasan bile bu oluyor. Ve Bionic en baktığım da işletim sisteminde en iyisiydi. A15 ten bahsediyorum tabi.
Her telefon hantallaşmıyor bence ya mesela ben xiomi kullanıyorum neredeyse 1 sene oldu hala ne bi ısınma ne bi kasma hiç gözlemleyemedim.
Xiaomi poco f2 pro dan döndüm Apple’a ondada snapdragon 865 gibi canavar bir işlemci vardı ama yinede yavaşladı fark ediliyordu bu ısınma kasma olmaz menü geçişleri uygulama açılış süreleri bunlarda yavaşlamalar oluyor benim kendi gözlemlediğim kadarıyla
hahaha bilemedin HUUUVAAİİİİ jfalksjfaslkjfas
Huaweinin son modellerinde yaşanan o sorunlardan ötürü xiomi kullanmaya başladım yoksa huawei de gerçekten harika bir telefon
doğru kararı vermişsin
xiami ama sevmiyorum kafayı yiyor iPhone kullanmak istiyorum
Uzun süredir xiomi note 10 pro kullanıyorum hiç bir kasma durumu olmadı hergün aynı performansı sağlıyor bana muhtemelen seninkisi düşük model ya da pro serisi değil
evet pro değil ondan mı
Evet genelde sorun yaşayanların hepsi pro olmayan modeller
iPhone harici bana oyuncak gibi geliyor
İphone bence oyuncak bile değil oyun oynasan batarya dayanmıyor :)
vestel kullanıyorum..
iPhone kullanıyorum
İphone
İphone
Apple
Elma yemeyi de seviyor musun acaba merak ettim 😅
Elmayı herkes yer
Doğru
Xiomi 🤧
Samsung
Samsung lar da güzel ama eskisi gibi çok tutulmuyor sanırım yeni marka modellerin ortaya çıkmasından ötürü
Olabilir ama kendimi ona alıştırdım.
Anladım kazasız belasız kullanın 😊😊
Teşekkürler ☺
Rica ederim