İnternet & Teknoloji 1 ay İnternet alışverişini güvenli buluyor musunuz? ruhsuzkırmızı Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 01 Kimine istediği gibi iyi geliyor kimine de hiç beklediği gibi geliyor tıpkı salatalık patlıcan gelen ayakkabı kutusu gibi 😄 Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter İnternet alışverişini güvenli buluyor musunuz? 1912 Görüşünü yaz
KnightsSword | İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay o yüzden puanı yüksek satıcılardan almak önemli yorumlara bakmak vesayre. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ZodiacK | İnternet & Teknoloji konusunda 507 görüş paylaştı. Master 1 ay Yıllardır online alışveriş yapıyorum ve saçma sapan durumlar yaşamadım.Bilinmeyen, güvenilir olmayan sitelerden ürün alırsan salatalık, turşu, dondurma çubuğu her şey çıkabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SіlverBlossome Guru 1 ay Ben bazen bulmuyorum güvenmediğim bir siteden alışveriş yapıyosan zaten tüm sonuçlarına katlanman lazım bir kere makina almıştım internetten bozuk gelmişti birdaha alışveriş yapmadim o siteden güvenilir bir site olması lazım alışveriş yapmam için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
birazkülbirazduman | İnternet & Teknoloji konusunda 316 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sadece onaylanmış resmi satıcılardan alışveriş yapıyorum. Bi butikten elbise aldım yazlık tiril tiril görünüyordu. Bi geldi battaniyeden hallice Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BakirBirBey | İnternet & Teknoloji konusunda 73 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sanal kart ile ödemeler yaptığım icin güvenilir olmasada sorun yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Senaaaay | İnternet & Teknoloji konusunda 100 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Evet güvenlir sitelerden alışveriş yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
babysharkSmom | İnternet & Teknoloji konusunda 108 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Güvenilir sitelerden ve yorumları dikkate alarak alışveriş yapıyorum sakata gelmedim hiç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SAblaK | İnternet & Teknoloji konusunda 1b görüş paylaştı. Guru 1 ay Alışveriş yapacaksan güvenli yerden yaparım onun dışında yapmam asla Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Öylebi_İçimdengeldi | İnternet & Teknoloji konusunda 52 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Buluyorum, güvenilir sitelerden yapıyorum çünkü. Bilinmedik sitelere asla güvenmem yapmam.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BirAnanasAldirdim | İnternet & Teknoloji konusunda 491 görüş paylaştı. Master 1 ay Güvenilir yerlerden yapıldığında son derece hayatı basitleştiriyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
34Constantine | İnternet & Teknoloji konusunda 532 görüş paylaştı. Guru 1 ay Güvenlik açısından sıkıntı görmüyorum ama gereksiz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
gece_gibi_ | İnternet & Teknoloji konusunda 62 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Yani bazen ama sorun olmayacak şeyleri netten alıyorum kitap gibi giysi olunca kendim mağazadan pazardan alırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | İnternet & Teknoloji konusunda 393 görüş paylaştı. Guru 1 ay Böyle...https://voca.ro/1iwSi7cxSYMe Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
psikolajikmanyakk | İnternet & Teknoloji konusunda 99 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Güvenli siteleri hem uygun hem de güvenli buluyorum. Kırılma patlama durumunda iade için uğraşıyorsun o ayrı tabi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
hayletdayi | İnternet & Teknoloji konusunda 2b görüş paylaştı. Master 1 ay N11 de güvenilr satıcılar var puan yorumlara bakarak yapar 3d kartı güvenlik de olmalı sanal kartı kulanmalı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
suburra3488 Xper 6 1 ay Belli başlı yerler var otların dışında hayatta almam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
semragunes01 Xper 1 1 ay Bikere iyi gelmedi iade ettim geri kalan hepsi iyiydi siteye bagli biraz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet sürekli online alışveriş yapıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
hot_chocolate | İnternet & Teknoloji konusunda 294 görüş paylaştı. Master 1 ay Pek değil sadece trendyoldan aldım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SedaSoruyorr Yoda 1 ay nereden aldığına göre değişir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1219o yüzden puanı yüksek satıcılardan almak önemli yorumlara bakmak vesayre.
Yıllardır online alışveriş yapıyorum ve saçma sapan durumlar yaşamadım.
Bilinmeyen, güvenilir olmayan sitelerden ürün alırsan salatalık, turşu, dondurma çubuğu her şey çıkabilir.
Ben bazen bulmuyorum güvenmediğim bir siteden alışveriş yapıyosan zaten tüm sonuçlarına katlanman lazım bir kere makina almıştım internetten bozuk gelmişti birdaha alışveriş yapmadim o siteden güvenilir bir site olması lazım alışveriş yapmam için
Sadece onaylanmış resmi satıcılardan alışveriş yapıyorum. Bi butikten elbise aldım yazlık tiril tiril görünüyordu. Bi geldi battaniyeden hallice
Sanal kart ile ödemeler yaptığım icin güvenilir olmasada sorun yok
Evet güvenlir sitelerden alışveriş yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum
Güvenilir sitelerden ve yorumları dikkate alarak alışveriş yapıyorum sakata gelmedim hiç
Alışveriş yapacaksan güvenli yerden yaparım onun dışında yapmam asla
Buluyorum, güvenilir sitelerden yapıyorum çünkü. Bilinmedik sitelere asla güvenmem yapmam..
Güvenilir yerlerden yapıldığında son derece hayatı basitleştiriyor
Güvenlik açısından sıkıntı görmüyorum ama gereksiz.
Yani bazen ama sorun olmayacak şeyleri netten alıyorum kitap gibi giysi olunca kendim mağazadan pazardan alırım
Böyle...
https://voca.ro/1iwSi7cxSYMe
Güvenli siteleri hem uygun hem de güvenli buluyorum. Kırılma patlama durumunda iade için uğraşıyorsun o ayrı tabi
N11 de güvenilr satıcılar var puan yorumlara bakarak yapar 3d kartı güvenlik de olmalı sanal kartı kulanmalı
Belli başlı yerler var otların dışında hayatta almam
Bikere iyi gelmedi iade ettim geri kalan hepsi iyiydi siteye bagli biraz
Evet sürekli online alışveriş yapıyorum
Pek değil sadece trendyoldan aldım
nereden aldığına göre değişir