İnternet & Teknoloji İnternet alışverişini güvenli buluyor musunuz? ruhsuzkırmızı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kimine istediği gibi iyi geliyor kimine de hiç beklediği gibi geliyor tıpkı salatalık patlıcan gelen ayakkabı kutusu gibi 😄 İnternet alışverişini güvenli buluyor musunuz? Cevapla 31 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. o yüzden puanı yüksek satıcılardan almak önemli yorumlara bakmak vesayre. 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Ben bazen bulmuyorum güvenmediğim bir siteden alışveriş yapıyosan zaten tüm sonuçlarına katlanman lazım bir kere makina almıştım internetten bozuk gelmişti birdaha alışveriş yapmadim o siteden güvenilir bir site olması lazım alışveriş yapmam için 1 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yani bazen ama sorun olmayacak şeyleri netten alıyorum kitap gibi giysi olunca kendim mağazadan pazardan alırım 1 0 Yorumla
psikolajikmanyakk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% 1 yıl Güvenli siteleri hem uygun hem de güvenli buluyorum. Kırılma patlama durumunda iade için uğraşıyorsun o ayrı tabi 1 0 Yorumla
u ZodiacK Takip Et Master Yaş: 27 , eic 72% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı. Yıllardır online alışveriş yapıyorum ve saçma sapan durumlar yaşamadım.Bilinmeyen, güvenilir olmayan sitelerden ürün alırsan salatalık, turşu, dondurma çubuğu her şey çıkabilir. 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Sadece onaylanmış resmi satıcılardan alışveriş yapıyorum. Bi butikten elbise aldım yazlık tiril tiril görünüyordu. Bi geldi battaniyeden hallice 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sanal kart ile ödemeler yaptığım icin güvenilir olmasada sorun yok 0 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet güvenlir sitelerden alışveriş yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Güvenilir sitelerden ve yorumları dikkate alarak alışveriş yapıyorum sakata gelmedim hiç 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 36% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışveriş yapacaksan güvenli yerden yaparım onun dışında yapmam asla 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Yoda Yaş: 89 , eic 100% 1 yıl Buluyorum, güvenilir sitelerden yapıyorum çünkü. Bilinmedik sitelere asla güvenmem yapmam.. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 58% 1 yıl Güvenilir yerlerden yapıldığında son derece hayatı basitleştiriyor 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 797 cevap paylaştı. Güvenlik açısından sıkıntı görmüyorum ama gereksiz. 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. N11 de güvenilr satıcılar var puan yorumlara bakarak yapar 3d kartı güvenlik de olmalı sanal kartı kulanmalı 0 0 Yorumla
suburra3488 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Belli başlı yerler var otların dışında hayatta almam 0 0 Yorumla
semragunes01 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bikere iyi gelmedi iade ettim geri kalan hepsi iyiydi siteye bagli biraz 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 15,8b cevap paylaştı. Evet sürekli online alışveriş yapıyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 407 cevap paylaştı. Pek değil sadece trendyoldan aldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
o yüzden puanı yüksek satıcılardan almak önemli yorumlara bakmak vesayre.
Ben bazen bulmuyorum güvenmediğim bir siteden alışveriş yapıyosan zaten tüm sonuçlarına katlanman lazım bir kere makina almıştım internetten bozuk gelmişti birdaha alışveriş yapmadim o siteden güvenilir bir site olması lazım alışveriş yapmam için
Yani bazen ama sorun olmayacak şeyleri netten alıyorum kitap gibi giysi olunca kendim mağazadan pazardan alırım
Böyle...
https://voca.ro/1iwSi7cxSYMe
Güvenli siteleri hem uygun hem de güvenli buluyorum. Kırılma patlama durumunda iade için uğraşıyorsun o ayrı tabi
Yıllardır online alışveriş yapıyorum ve saçma sapan durumlar yaşamadım.
Bilinmeyen, güvenilir olmayan sitelerden ürün alırsan salatalık, turşu, dondurma çubuğu her şey çıkabilir.
Sadece onaylanmış resmi satıcılardan alışveriş yapıyorum. Bi butikten elbise aldım yazlık tiril tiril görünüyordu. Bi geldi battaniyeden hallice
Sanal kart ile ödemeler yaptığım icin güvenilir olmasada sorun yok
Evet güvenlir sitelerden alışveriş yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum
Güvenilir sitelerden ve yorumları dikkate alarak alışveriş yapıyorum sakata gelmedim hiç
Alışveriş yapacaksan güvenli yerden yaparım onun dışında yapmam asla
Buluyorum, güvenilir sitelerden yapıyorum çünkü. Bilinmedik sitelere asla güvenmem yapmam..
Güvenilir yerlerden yapıldığında son derece hayatı basitleştiriyor
Güvenlik açısından sıkıntı görmüyorum ama gereksiz.
N11 de güvenilr satıcılar var puan yorumlara bakarak yapar 3d kartı güvenlik de olmalı sanal kartı kulanmalı
Belli başlı yerler var otların dışında hayatta almam
Bikere iyi gelmedi iade ettim geri kalan hepsi iyiydi siteye bagli biraz
Evet sürekli online alışveriş yapıyorum
Pek değil sadece trendyoldan aldım
nereden aldığına göre değişir