bu siteden alışveriş edenler de yazabilir
Hediyedenizi.com sanal alışveriş sitesi güvenli mi?
bu siteden alışveriş edenler de yazabilir
hediyedenizi'ni kullandım bir kez, hiç sorun çıkmadı. Bilmem pek de sorun çıkacak birşeye benzemiyor bana kalırsa.
Aldığım üründe ortalama 3 günde gönderi yazıyordu 2.gün kargoladırlar, ertesi gün de bana ulaştı.
Daha önce alışveriş yaptım.Güvenilir bir site.Kargo hızı iyi.Öneririm :)
Hadi madem durum böyle, iade falan yok, kardeşim garantisi de mi yok bunun? Cevap bile yazmadılar. Ömrümde böyle pişkin ticaret yapan görmedim. Halbuki ben teslim aldığımın ikinci günü haber vermiştim zaten, ona da bakmadılar, süre doldu demek için ikinci mesajımı dikkate aldılar. Adamların 7 gün hesaplaması ilginç. Siz ürünü teslim aldığınız andan itibaren değil de siparişi verdiğiniz andan itibaren işliyor bu süreç. Palavra yani. Valla bunlar sahtekarlar belli ki. Demek ki garanti de yok
hediye denizinden alışveriş yapmıştım geçen yılbaşı çok ilgililer güvenebilirsin =)
Cevap
5Cevap
ben geçenlerde indirimPlus. com dan alış veri yaptım sorun çıkmadı..memnun kaldım...
10 Ekimde 1TL ye USB cihazı, yanına da kampanyadan faydalanabilmek için mecburi olarak bir kablosuz zil aldım. Ürünler bir haftaya geldi. USB cihazı sorunlu çıktı, temas problemi var sanırım. 7 ayrı alette denedim sadece ikisinde çalıştı. Aldığımın ikinci günü durumu mesajla bildirdim cevap yazmadılar. 4 gün sonra tekrar yazdım. "Ürün çalıştığı için ve 7 günlük süreci geçtiği için işlem yapmamız mümkün değildir" deyip dalga geçtiler resmen.
Evet ikiside guvenilir
Eskiden popülerdi ama şimdi bilmiyorum sahipleri değişmiş firma satılmış. Fiyatları daha uygun sitelere de bakabilirsin. Hediye fabrikası ve 1dahasoyle. com var mesela benim kullandığım.
arkadasımda orda calısıyor gayet güvenilir
kontrol ettim güvenilir.
hiç duymadım bilinmedik biryerse kullanma bence
eyw:)
reklam kokan hareketler bunlar.
güvenlidir
ilk defa duydum :S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar