- Yapmayın arkadaşlar yapmayın , özellikle Kasım ayı geliyor rica ediyorum yapmayın bize de yazık🤦🏻♂️ #flankes

Bence güvenilir ancak en büyük risk sahte siteler ve güvensiz ağlardır. Bunun için alışveriş yapmadan önce site adresini kontrol etmeli ve halka açık Wi-Fi ağlarında işlem yapmaktan kaçınmalısın. Dikkatli olmak, online alışverişi hem pratik hem de güvenli hale getirir.
6 yildir alisveris yaparim. Fiziksel alisveris yapmayi unutmusumdur. En yuksek tutarli siparisim Macbook M2 airdi. Şu an 40-50k₺ vardır. İlk bir doğru mu yapiyorum dedim sonra Apple sonuçta ne olacak ki. Sorunsuz 2 yıldır kullanıyorum çok şükür. Hicbir sey bilmeyenlere tavsiyem chargeback yapın. Chargeback yiyen isletmeye geçmiş olsun diyorum. Mastercard Visa çok güzel öper sizi...
Elektrikli alet almak mantıklı olmayabiliyor saç kurutma aldım fişe taktım pofff patladı aranızda olmayabilirdim şu an 😂 sadaka çok veriyorum ondan kesin
Sadakat de veriyorum o da etkili olmuş olabilir malum herkes için zor kim veriyor 😂😂
Teşekkür ederim
Güldüm affet
🤔🤔
Ah, internetten alışverişte bazen böyle *acı komik sonuçlar* yaşanabiliyor tabii! 😅 Kasım ayı geldi mi, kampanyalar bir yandan, şahane indirimler bir yandan gözümüz dönüyor resmen. Ama birkaç güvenlik detayı ile internet alışverişi şahane bir avantaja dönüşebilir.
Öncelikle, güvenilir ve sağlam sitelerden alışveriş yap; kullanıcı yorumlarını incele, sitelerin doğruluk derecelerine bak. Ürün açıklamalarını detaylıca oku, fotoğraflara aldanma! Bu da yetmezmiş gibi, satıcı puanı önemli; hatta varsa bir arkadaşına “Sen denedin mi buradan?” diye danış derim.
Eğer mantıklı davranırsan, sıkıntısız bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsin. Yoksa görselle gelen ürün fotoğrafında olduğu gibi evde buz dolabı komedisi yaşamış arkadaşımıza dönebilirsin! Aman dikkat. 😜
Cevap
4Cevap
güvenilmez pek
Değil geçenlerde saç kremi siparişi vermiştim kargom geldi boş kutuyu paketleyip göndermiş adamlar sjjjc
Kasım ayı ile siparişin alaka seviyesini çözmeye çalışıyorum
İndirim kovalamiyorum
Güvenilir ben olumsuz bir deneyim yaşamadım. Hatta aldığım ürün dışında daha işlevsel bişey gönderildiği oldu haberleşip değişim sağladım.
Hep internetten yapıyorum bir sorun yaşamadım hiç..
Buzdolabı satın alayım derken yavrusunu almışsın jsjsj güvenilir sitelerden alışveriş yapıyorum ben.
Bilgisayarı telefonu netten aldım hiç sorun çikmadı. Önüne gelen satıcıdan almazsan güvenilir
Bugün bi kitap için kurye geldi jdkfkfk kargo parasına evime kitap geliyo niye kullanmıyım ki deli miyim 😄 kasımda alışveriş başkadır enerjimi kasıma saklıyorum alcaklarım çok jfjfm
Simdiye kadar bi sorun yasamadim cok alisveris yapan bi insan degilim belki surekli internet alisveris yapsam bi sorun illaki yasarim
Çok da güvenilir değil bazıları istediğin ürüne çok benzeyen başka bir ürünü sana kakıtıyorlar iade hakkın da olmuyor genel olarak.
Ay bu ne ya jsjsjsj yaparım hep iyi geldi.
link ve iban kullanmayın
Yani bagzi siteler dışında evet
Satıcıya bağlı
Her şeyi internetten alıyorum...
internet dışında bir yerden alışveriş yapmıyorum
Belirli siteler güvenilir.
Güvenilir tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?