Geçen sipariş verdiğim oldukça övülen ve en pahalı bir kalamar zokası geldi biraz önce elime. 500 küsür lira para verdim. Kutu yıpranmış, kutunun sağı solu zift gibi kara leke var. Zokaya leke bulaşmamış ana zokaya baktım oldukça keskin iğnelerin bir tanesi yamulmuş.
Eic vermişsin teşekkür ederim. Ama bu olayı da yazmadan geçemedim gerçekçilik adına. Merakla beklediğim ( çünkü çok iş yaptığı söyleniyor ) en iyi kalamar zekasının ekime geçmesi ve o kadar para ödemiş olmama rağmen mutlu etmedi beni. Oysa bu şekilde bir karşılık beklemiyordum.
Geçen hafta verdiğim toplu siparişler içinde en hoşnutsuzu bu sipariş oldu. Bir de en iyi zokaya böyle olması moralimi düşürdü 👍
Ne demek rica ederim. Öncelikle yaşadığınız sıkıntıya üzüldüm. Maalesef bazen umduğumuz gibi gelemeyebiliyor istediğimiz şeyler. Benzer bir şey bende yaşadım. Bi kazak aldım. Baskıları görselde kaliteli duruyordu. Ama gelince çok kötü duruyordu. Birazda şans işi gibi sanki bilmem katılır mısınız? Bu arada son sorduğum sorulara da kısa bilse olsa görüş yazabilir misiniz?
En İyi Cevaplar