İnternet & Teknoloji Adobe ve grafik tasarım için MacBook mu, Huawei Matebook D16 mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Macbook mu yoksa huawei matebook d16 mı?Adobe, grafik vs programları da kullanacağım hangisi mantıklı ve daha uzun ömürlü Adobe ve grafik tasarım için MacBook mu, Huawei Matebook D16 mı? Cevapla Huawei Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl MacBook Pro alacak para yoksa MacBook’a sakın iş için bulaşma.Hele hele Adobe kullanacaksan hiç :DBen Air kullanıyorum ağır işlerimi yapamıyorum Acer Nitro 5 ile hallediyorum Adobe’de veya diğer işleri. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Huawei matebook d16 nasıl? Yorumla ByToRo +1 yıl İkisinin de net modelini söyler misin?Matebook daha tercih edilir Yorumla Soran +1 yıl Link açılmıyor da şöyle adını söyleyeyim siz zahmet olmazsa bi bakın😅 huawei matebook d16 8gb yazınca çıkıyor Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Macbook Pro almalısın. Ekran kalitesi ve performansı diğer bilgisayarları öttürüyor çünkü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı ve ben daha yeni öğreneceğim o kadar uzman değilim Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Şimdi almazsan yarın daha çok pahalı olacak ve yine alamayacaksın.. Yorumla
TheContrary Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl MAcbook pahalı olacaktır Huawei ile başlayabilirsin. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Macbook al grafik işleri yapacaksan huawei pcler ofis işlemleri için idealdir 0 0 Yorumla
Yeşilzeytin1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İyisin ya hoşlaşdum.. burcun ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Yeşilzeytin1 +1 yıl Fiziğe göre yay aslan gibisin Yorumla Soran +1 yıl Sen benim fiziğimi nerden biliyosun ya Yorumla Yeşilzeytin1 +1 yıl Yeni farkına vardım yanlış kişiye yazmışımnya Yorumla
_theesra Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Apple 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla _theesra +1 yıl Donma yavaşlama yaşamazsın Yorumla
satrançseverherif Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Macin havası yeter tabi alışmak zaman alır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
MacBook Pro alacak para yoksa MacBook’a sakın iş için bulaşma.
Hele hele Adobe kullanacaksan hiç :D
Ben Air kullanıyorum ağır işlerimi yapamıyorum Acer Nitro 5 ile hallediyorum Adobe’de veya diğer işleri.
Huawei matebook d16 nasıl?
İkisinin de net modelini söyler misin?
Matebook daha tercih edilir
Link açılmıyor da şöyle adını söyleyeyim siz zahmet olmazsa bi bakın😅 huawei matebook d16 8gb yazınca çıkıyor
Macbook Pro almalısın. Ekran kalitesi ve performansı diğer bilgisayarları öttürüyor çünkü.
Çok pahalı ve ben daha yeni öğreneceğim o kadar uzman değilim
Şimdi almazsan yarın daha çok pahalı olacak ve yine alamayacaksın..
MAcbook pahalı olacaktır Huawei ile başlayabilirsin.
Macbook al grafik işleri yapacaksan huawei pcler ofis işlemleri için idealdir
İyisin ya hoşlaşdum.
. burcun ne
Ne alaka
Fiziğe göre yay aslan gibisin
Sen benim fiziğimi nerden biliyosun ya
Yeni farkına vardım yanlış kişiye yazmışımnya
Apple
Neden
Donma yavaşlama yaşamazsın
Macin havası yeter tabi alışmak zaman alır
Kesinlikle mac