Arkadaşlar pek anlamıyorum bu konulardan, sizce hangisi alınmalı? Ben online derslerim için kasmayan bir bilgisayar istiyorum elimdeki Teams programında çok kasıyor. Elimdeki Asus bilgisayarımı 12 sene kullandım alacağımda uzun süre gitsin isterim. Hangisi alınmalı sizce?
Hangi bilgisayarı almalıyım, Huawei matebook d14 mü Macbook air mi?
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Bu PCler hafif, pil odaklı yani düşük profill işlemcili ve standart ev ve ofis işleri için uygun. Bu kategorideki cihazlara bu parayı vereceğinize, oyun oynanmayacak olsa bile, daha performanslı ve daha uzun dayanabilecek bir PC almanızı öneririm. Bu ikisi arasında ise Huawei daha iyi.
Selam, macbook air 2020 tavsiyemdir sana senin işlerini görücek cihaz windows olucağını sanmam. Sana stabil bir işletim sistemi lazım, oyun oynamıyorsun zaten. :)
Bu paralara bu kadar kötü işlemcili laptoplar alma. 8 bin tlye İ3 işlemci alınmaz. Ryzen 5 3500 güzeldir ama sonunda U yazması sistemin güçlü olmasından ziyade bataryasının uzun gittiğini gösterir.
Ben kardeşime 2 3 ay önce lenova bilgisayar almıştım 4 bin tl civarına. Hemde ryzen 5 işlemcisi var. Şuanda kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok. Ama büyük ihtimal tükenmişlerdir. Biz aldığımız zaman bile stoklarda kalmamıştı. Başka şehirden istettirdik.
Yani senin sunduğun seçenekler içerisinde Huawei dedim çünkü Apple ürünlerde genelde her program çalışmaz. Her işini görsün diye Huawei dedim yani. Sadece online dersler için bu bilgisayarlara gerek yok onu da söyliyim. Uzuuun süreler seni götürecek bilgisayar arıyorsan da o zaman oyun bilgisayarlarını tercih etmeni tavsiye ederim. Monster, Msi gibi. Çünkü oyun bilgisayarları hem sağlamdır, asla kasmaz ve yıllarca da donanımları eskimez. Yani 5 yıl sonra da çoğu oyunu çalıştırır programları kullanırsın. Paran var madem onları bi düşün.
Bu fiyata özellikleri çok iyi bilgisayar güçlü istedigin zaman oyun oynarsın program için de guclu pc gerekir 8700 i3 o kadar saçma ki u birde bu i7h yani high performans 10 nesil