hayatımdaki herseyi geri plana atmaya basladim bagimlilik yüzünden nasil kurtulurum bundan?
Teknoloji bağımlılığından nasıl kurtulunur?

Sosyal çevre edinin. Eger edinemiyorsanız kendinizle eğlenmeyi bilin. Tek başınıza alışveriş yapın, sinemaya gidin, tiyatroya gidin. Bu cidden mükemmel bir olay. Yeni hobiler edinin. Bir müzik aleti öğrenebilirsiniz, bisiklet sürebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz. Olmadı bir kursa yazılın. Size bir şeyler katar. Ve bunlar olurken sosyal bir çevre edindiğinizi fark edersiniz. Yalnızlığınızı unutmak için ve boş zamanınızı değerlendirmek için girdiğiniz pc oyunları ya da sosyal medyadan kurtulmuş olursunuz. Artık hayatınız daha kaliteli ve doludur :)
Başka şeylerle ugras telefonsa eğer dışarı çıktığında yanına alma acil bir şeyin olmayacağını biliyorsan tabi dışarı çık gez sohbet et arkadaşlarınla her aklına geldiğinde vazgec geri çekil alma biraz kurtulursun bu şekilde.
Cevap
2Cevap
Kendine hobiler edinmelisin. Spor yapabilirsin mesela.
Al telefonunu koy kutusuna kaldır dolabına komple kapat ben eskiden öyle yapıyodum hiç aklıma bile gelmiyodu gelse bile iki dakika bakıp yerine koyuyodum
Teknoloji derken ne gibi şeyler le ugraşıyorsum
Online oyun mu
En İyi Cevap