Kusmuk emojileri mi, kırık kalpler mi, yoksa kalpli gözler mi.. Söz sizde xd 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlişki Durumum Bu şekilde (0) Maalesef Negatif Yok Hiç Olmadı ki Zaten Hangi kızı sevsem hep tek taraflı sevdim benimde imtihanım böyle Demek ki Nasip diyorum Allah neyi hayırlı eylerse saygı duyuyorum
Cevap
10Cevap
O kadar kötü ki emoji bile yok
ben bu ilişki durumumu terleyerek gülen emojı ıle anlatmak ıstıyorum
🥺😌😊 bunlar yeterli shsj
anlamı nedir xsdd
Tarif edilemiyor 😂
🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿bu olsun hiç sevgim olmadı
Tamam ama neden siyah el. d
Daha uzuun kanka 😅😅
Djdjd la onu düşünerek mi koydun zjsjss
😂😂evet
Hani önemli olan hislerdi, simdi bir de bu mu çıktı be biz ölelim o zamann.. aşk hayatın bu yüzden yokk işte ddjd
Yaa flört bile olmadı anasını satayım 😭😭versin var bir tane sevgilisi benim yok 🥺🥺☹
Valla hiv burs ey istemem sadece sevgi isterim okdar
E niye olmadı peki onu anlat nff
Bende bilmiyorum niye olmadı acaba niye benim ne eksiğim var
Muhabbetin falan mı kötü acababdjd
Sence muhabetim kötü mü 😂
Bilmem artık onu diger erkeklere sormak lazım xd
😂😂tamam iyi günler
Sana da depresif xd
😰💃🏼🤮😍😒 aşırı karışık benim
🐍🚫🌏 "Yılanlara yer yok hayatımda" emojileri
İlişki durumum, yılanları almıyorum hayatıma giren herkes düşman olduğu için 😂 @Paulasso
Oyy oyy aman ne anılar ne anılar 😂 @Paulasso
Bu emoji herşeyi anlatıyor bence 🏝️
😄😄
✨ şöyle parlak bir şeyler olsun
🙊🙊🙊
merymunn
Agzini kapatmis hemi de
🤮🥺🗣️👤
son iki tanesi ne oluyo. D
Kufrediyrm orada sana sonra yalnız kaliyrm
bana mı sdfds
İhmal ettiğin içindir.
her gün 15 saat ilgileniyorum hala ihmal diyor xdxsdd
15 saat mi
Ok..
eveet 14 mü
Hiçç
itirafe t söylee
Hiç ilgilenmiyorsun bnmle
Bence ilişkimiz bitti
sen bi arasana beni bakalım!
Aramiyorum yeter ama yani umursadin yok beni
Hepsi
🔪 bu sjsbjsnsöqksks
İlişki durumum yok
❤🖤☺
💝💖💗=💔 💖
🖤🖤🖤
🤕🤧🖤
🧙♂️🧙♂️ Bu emoji.
İlişkim yok. "🚫"
😏 tam olarak bu 😂
😶🌫️😞😑
🦴🦴🦴🦴🦴🦴
Boşluk
🧠
kullanıyorum
💔☠️👎🥀
🫠 budur
🕳 tabi
Bu😕
🦂 🌹🦂
🧐💥💯..🤣🤣🤣
😂😊🥳🍷🤯🤬🥰😭😍🍻😘
😑🙄😒
🛌🛌
😐😐😐😐😐 bu
99 yaşa normal xd
sensin yaşlı matador xd
ben hayat yorgunuyum ama o kadar da yaşlanmadım henüz xd
kalk oyna matador yaşlanmadıysan xd
zubi dubi oynatalım?
olur şimdi zubi dubi ne derdim de neyse 😃
tamam sen bu yaşta nasıl oynamak istiyorsun onu söyle xd
it canı var bende matador xd
kediyi bilirim de iti bilmiyorum jsjsjsjs/8
süt dökmüş kedi görünümlü it canlı zubi dubi kandırıkçısı. Artık böyle bir deyimi de öğrenmiş oldun xd
xd lerin bana özel mi?
Yok ya keyfime göre takılıyorum ama senin de sık kullandığını gördüğüm için sana eşlik ediyorum :D öyle icap ediyor mu demeliydim ya da bilemedim.
Yok bana fark etmez sen hangisini istiyorsan onu yap, bu yaştaki birine usül öğretecek değiliz ya xd
Etmez biliyorum ama dansa eşlik etmek iyidir xd. Saygı desen var be Matador helal 👏. Senden 6 yaş küçük olduğum gerçeği saymazsak tabi hahah
24 yaşındayım şu an 19 isen 5 yaş vardır... matematik desen o da var bende.. tabii yine de fark etmez bu, burada yazan 99 ben ona bkaarım demek ki hissettiğin o xd
18 im ben 04 lüyüm.. Aslında 6 buçuk ediyor ama hahah. Evet, hissettiğim. Hisleri anlamak desen o da varmış vay büyülendim cidden Matador xd
Daha önce yaş olayını konuştuğumuz için hatırlıyorum eylül 97 doğumlu olduğunu :D
Vay be ben de yaşlandığımı hissettim, daha dün 18 idim ben, ne ara vakit böyle aktı da gitti. Hey gençliğim aahh
Evet doğru hatırlıyorsun xd
Hahah nasıl da döndü olay sana xd KS'de mi yaşlandın ben böyle olmak istemediğim için kapadım yakamam gençliğimi ama tabii arada uğramam dışında.
yok ya gençliğim de yanmadı, ksnin de bir suçu yok, güzel geçti ama KS ile de 4 5 yıldır ilişkimiz fena değil xd
Onun da seninle ilişkisi fena değil bence xd telefon şarjınız yaşınız olsaydı kaç yaşında olurdunuz ya da telefon numaranızın son 2 hanesi yaşınız olsa kaç yaşında olurdunuz hahaha
Bugün de sorayım öyle bir şeyi eğer seviyorsan xd
Görmem ki çoktan kapamış olurum. Göçebe bir KS hayatım var. Eskiden yerlisiydim buraların şimdiyse vatandaşlıktan atılmış mülteciden farkım kalmadı..
Bu senin tercihin, onlar atılıyor. Sen kendin kapatıyorsun, mülteci sayılmazsın yani... ama kapatmak da sen istiyorsan kapat ne yapalım nasip xd
Zaten atılmış olsaydım tekrar gelerek yüzsüzlük yapmazdım xd. Evet, kapatıyorum çürüyemem buralarda. Ayrıca Zubi dubi dediğim günden bu yana her gün 20 dk zubi dubi oynamış olsaydım 10 kilo vermiştim..
başka yerlerde de çürüyeceksen, sonuç hep çürümekse ve mekan olarak burayı istemiyorsan çok da şey yapma xd
Çürüyecek çok yer var ama kötünün iyisini seçtim ve sonuç. En azından sık takılmıyorum gerçek yaşama odaklıyım tabii ona da yaşam denilirse ama yuvarlanıyoruz bir şekilde. Yine de istemem en güzel yaşlarımın bir internet sitesinde geçip gitmesinden ama görüşüne saygı duyuyorum Matador.
yahu buradan gelecek üç beş bildirimle kimin hayatı çürümüş, bizim hayatımız burada mı çürüdü xd
Göreceli bir durum. Kimi çok bağlanır bağımlılık yapar bırakamaz mental olarak kötü hisseder. Kimi bağımlı değildir keyfine göre takılır. Benim bağımlı olduğum anlamına gelmesin ama potansiyelim vardı en azından neyse ki fark etmek de önemli. Sen mesela sorular soruyordun etkileşim de alıyordu soruların gayet de iyi ambiyansı oluyordu :D
Yani işte o anlık güzel, genelde bi işe yaramaz, vakt geçiriyorsun işte daha iyi şekilde geçirebiliyorsan onu değerlendir tabi aferin xd
Geçiriyormuş gibi hissediyorum tabii geçirmek denirse. Senden de aferin aldık ya ölsem gam yemem artık xd
Alırsın huyuma gidersne xd
Zubi dubi zubi dubi pamparaaaaaa 🎉🎉 imladan gitmesin diye yazayım bari detayı hahaha
aferin sanaaa uslu kız
Bu sıralar böyle💔
🥰😇🥺🤤💋
🫦💋🥰 🔥
💔💔
🥳💣👌🏻
🤦🏻♀️🤷🏻♀️😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?