İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
İlişki Durumum Bu şekilde (0) Maalesef Negatif Yok Hiç Olmadı ki Zaten Hangi kızı sevsem hep tek taraflı sevdim benimde imtihanım böyle Demek ki Nasip diyorum Allah neyi hayırlı eylerse saygı duyuyorum
24 yaşındayım şu an 19 isen 5 yaş vardır... matematik desen o da var bende.. tabii yine de fark etmez bu, burada yazan 99 ben ona bkaarım demek ki hissettiğin o xd
Onun da seninle ilişkisi fena değil bence xd telefon şarjınız yaşınız olsaydı kaç yaşında olurdunuz ya da telefon numaranızın son 2 hanesi yaşınız olsa kaç yaşında olurdunuz hahaha
Zaten atılmış olsaydım tekrar gelerek yüzsüzlük yapmazdım xd. Evet, kapatıyorum çürüyemem buralarda. Ayrıca Zubi dubi dediğim günden bu yana her gün 20 dk zubi dubi oynamış olsaydım 10 kilo vermiştim..
Çürüyecek çok yer var ama kötünün iyisini seçtim ve sonuç. En azından sık takılmıyorum gerçek yaşama odaklıyım tabii ona da yaşam denilirse ama yuvarlanıyoruz bir şekilde. Yine de istemem en güzel yaşlarımın bir internet sitesinde geçip gitmesinden ama görüşüne saygı duyuyorum Matador.
Göreceli bir durum. Kimi çok bağlanır bağımlılık yapar bırakamaz mental olarak kötü hisseder. Kimi bağımlı değildir keyfine göre takılır. Benim bağımlı olduğum anlamına gelmesin ama potansiyelim vardı en azından neyse ki fark etmek de önemli. Sen mesela sorular soruyordun etkileşim de alıyordu soruların gayet de iyi ambiyansı oluyordu :D