Selaaam, Emojiler olmasaydı duygusuz, ifadesiz dümdüz konuşmaların hiç tadı olmazdı. Onlar sayesinde bu ifadesiz yazışmalar anlam kazanıyor bir nebze. EmojiBeni en iyi ifade eden 😎😂 bu ikisi. En son kullandıklarım ise sırasıyla; 😎🧐💞💫😂😂😘😒🤐
Siz de paylaşın analiz edicem ufaktan hadi bakayım 😂😂
Sizi en iyi ifade eden emoji hangisi? En son kullandığınız 5 emojiyi paylaşır mısınız?
Emojiler sayesinde taş devri iletişimine dönüyoruz nerdeyse. Onlarda resim ve şekillerle anlaşıyordu. Aramızdaki fark bir onlar kadar da anlaşamıyoruz. En son kullandığım emojiler sanıyorum 😡😔🤔😏
Karar merci falan değilim kendi açımdan gözlemlerimi yazdım. Ayrıca sana özel bir durum değil yorum yapan herkese kendi fikrimi yazıyorum. Gerçekten enerjimi aldın neyse güle güle sana.
Çok naziksin teşekkür ederim. Ben sadece nehatif olduğuma dair verdiğin karardan bahsetmiştim. Yok negatifsin demek senin için karar vermek değilse onu bilemedim 😀😀
😀😀😀 kendimi parçalamak gibi bir niyetim yok. Senin için negatif görünüyor olmamın da kendi adıma bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Fakat bilmeden haksızlık yapmanı istemediğim için yine de öyle düşünme derim. Son karar senin tabii ki.
Kaşını kaldırma emojisi baya senin fotoğrafın gibi ajdkfkfkglgllhlh en son kullandıklarına bakarsak dengesiz bir ruh halindesin. Önce sinirlenmiş sonra kahkaha atmışsın. Arada utanmışsın falan ne ayaksın kızım sen 😂😂😂😂😂😂😂
Şu basit bir olay yüzünden mesajı sildiğine inanamıyorum. Hemde şu durumda bunu yapıyorsun tam her şey güzel giderken... Silme diye o kadar uyardığım halde geçen gün daha çocukça silmek dedin şimdi yine sildin. Tamam biraz itici gelmiş olabilir tavrım ama bunun için silinir mi kuzu? Seni bekliyorum uzatmayalım daha fazla bu durumu olur mu ☺️