Kişilik & Karakter Rica etsem en çok kullandığınız emojiyi ifade edermisiniz? Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne anlama geldiğini de yazarsanız belki yardımcı olursunuz bilmeyenler için Rica etsem en çok kullandığınız emojiyi ifade edermisiniz? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. :D bu emoji 1 0 Yorumla
Selamete Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl 😛 bu emojiyi en kısa zamanda kullanmak istiyorum, Anlamını bilmiyorum 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Benim kullandıklarım burada yok maalesef 1 2 Yorumla Asirrss +1 yıl Haklısın ama burdakilerden denemiştim žaten Yorumla Boğaalfa +1 yıl Anladım Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. 😊 bunu kullanıyorum 1 3 Yorumla Asirrss +1 yıl Bu ne Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Gülücük işte tam ne anlamı var bilmiyorum Yorumla Asirrss +1 yıl Ay çok güldüm bende🤣🤣🤣 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. 😂😅🙄😁🙁 1 2 Yorumla Asirrss +1 yıl Maşallah Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Sağol abi Yorumla
skiPskiPaW Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır. 1 3 Yorumla Asirrss +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla skiPskiPaW +1 yıl 😌💋 Yorumla Asirrss +1 yıl Oluyormuş demekki mersi.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
:D bu emoji
😛 bu emojiyi en kısa zamanda kullanmak istiyorum, Anlamını bilmiyorum
Benim kullandıklarım burada yok maalesef
Haklısın ama burdakilerden denemiştim žaten
Anladım
😊 bunu kullanıyorum
Bu ne
Gülücük işte tam ne anlamı var bilmiyorum
Ay çok güldüm bende🤣🤣🤣