Bazı kişiler bile isteye kendileri için köle ilanı açarak, saatlik olarak bazı kişilere para karşılığı kölelik hizmeti sunuyor. "Ne günlere kaldık" diyor musunuz? :)
İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
Bu bir hesap ele gecirme ve calıntı kart içeriği için basamak yapıp sonra yanlıs geldi bana su hesaba at turunde bir piyon kullanma yontemidir, sistemde inceleme sonucu kart içeriğinin aktarıldıgı ilk hesap sahibi dolandırıcı diye yakalanır ve ikinci hesap sahibi buhar olur. Suç köle kullanmaya meraklı kişinin üstüne kalır ve genelde kadınlar bu dolandırma tuzagına , kendi ihtiyaclarına enayi buldum sanarak düşer...
Yani bu bir olta yoluyla dolandırıcılık yontemidir, ortada kolelik meraklısı falan aslında olmaz,, ava giden avlanmış olur.
Bu konu hakkında çok araştırma yaptım. O kadar vizyon sahibi insanlar bu yolda gidiyorlar ki !!! Muhabbetlerini görseniz hayattaki en saçma en berbat sohbetler ama iki tarafta keyif alıyor anlamıyorum
Bu zamanda hala aklını peynir ekmekle yiyen var mı diyeceğim ama bizim toplumda var gibi. Nedeni artık yoldan çıktık gibi. 😃 Ekonomik olarak durum vahim zaten.
Bana kölelik yapmak isteyen üstüne para teklif edenler bile oldu bu iğrenç sitede dövülmek isteyen mi yok dersin aşalanma hissini seven mi yok dersin mazoşistler mi yazmadi her türlu manyak var ülkemizde bunlar çok normal hele kara ağa bağlan euzübesmele ceker insan...
Sanalda denk geliyor ama ciddimı kafamı buluyorlar bilemem ama saçmalık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben jigolo işiyle uğraşıyorum bunlar kendini beğenmeyen para durumu sıkıntıda abaza dişi sinek görse yapacak insanlar bunlar işte hem üstüne para alıyor hemde kadın dövüyor ediyor