Videoyu silmek için izleyen bir Youtube çalışanının
Deep web'e giren var mı? böyle bir şey varmış gerçekten de deiğiniz oldu mu?
Videoyu silmek için izleyen bir Youtube çalışanının
Deep wep internetin gizli tutulan katmanlari
Yani evet gizli tutulan derken tetikciler intihar lar gercrk tecavuz olaylari vs gibi igrenc seyler var
Ama bu dedigim gibi katman
Ben 3. katmanda durduruldum zaten emniyet cikiyor onunuze
He cokta tinlamamak lazim
Korkusu olan bakmasin ama hos goruntuler yok
Birde oyle video falan izlemis te intihar olaylarina inanmam
Bos isler
psişik metafizik, karşı tarafı etki altına alma diye bir şey var. smiley dog ve Mereana Mordegard Glesgorv orjinal vidyoları sadece deep web'de varmış. Videonun orjinal halini izleyen Youtube yetkilisi videoyu izlerken çığlık atarak bayılmıştır. şu an bu kişi psikolojik tedavi almaktadır. Videonun orjinal hali şu an FBI'ın elindedir. İzlemeden inanmam ben de ama temkinli yaklaştım. Dün inceledim. rotten. com tarzı vahşet resimleri falan var bunlar beni etkilemiyor açıkçası.
Ben de onları bilmek istiyorum zaten. Araştırmam bu yönde.
Videolarin çoğu gerçek değildir dimi arkadaşlar yani bu kadar insan aklının almayacağı şeyler olamaz gibime geliyor. Avrupada çok var böyle bir grup genç toplanıp korkunç videolar falan çekiyorlar böyle bisey değil midir? Diğer türlüsü çok korkunç :(
yav bir sakin olun bu ne telaş dep weebe hiç girilmese daha iyi ama 2. seviyeden sonra tehlikeli. ilk seviyelerde basit şeyler var ve ne amaçlı kullanıldığına bağlı öyle şeyler izlemezsen sıkıntı değil
Çok sıkıntılı bir ortam. Sakın girmeyin !
Dostum tesekkurler eig icin. Adamlar oyle bir resim yapmislar ki köpegin surati insan yuzu 2 sn baktigin zaman cildirmak uzeresin acayip resimler sakin ha sakin aman dikkat
Beni etkilemiyor ama karşı tarafı etkileyebilecek bir sürü insan var. Murat kekilli şarkısından intihar eden oldu bu ülkede.
Aliskinsindir ya da soguk kanlisindir ama emin ol dunya uzerinde ki %80 insanin hepside bir kac saatten sonra beynine girmeye baslar cok tehlikeli sübliminal mesajlar var
Araştırdım da sıkıldım. İstediğim gibi giremiyorum vidyolara falan. Elle tutulur bir şey bulamadım.
Cevap
10Cevap
Onun ismi dog. jpg internetre resimleri var ama sahte diyorlar ben pek birsey olacagini dusunmuyorum en fazla bilinc altina mesaj gonderirler
Bu arada deepwebten alinan videolar var nette adam kesip parcalayan cinayet isleyen yiyen bunu 11dk lik videoya ceken ver ben salaklik edip izledim keske zamani gero sardirabilseydim vercekten buyuk bir travma video internette kolaylikla bulunuyor ismini soylemek istemiyorum gercekten kimsenin ama kimsenin asla ve asla izlememesi gereken bir video o goruntuleri asla hafizamda silemeyecegim o nedenle sakin bu tur videolar izlemeyin abartmiyorum bende uzun bir sure takinti yaratti biber gazi hazir elimde geziyordum bu tur seyleri arastirmayin ve kesinlikle internet ortamjndan tanistiginiz birisinin evine gitmeyin
liveleak da bulunabilir. beni etkilemiyor açıkçası. dog. jpg değil benim bahsettiğim.
img-2.onedio.com/.../559a466192e0ba9b63d04322.jpg bu adama ait bir vidyo. muhtemelen orjinalini görmemişsindir.
güncellemenin sonunu buraya yazıyorum... 45. saniyede çığlık atarak ataklar geçirdiği ve daha sonra psikiyatrik tedaviye başladığı da bildirilmiş. Videoyu yükleyeni kişinin IP adresi bulunamamış.
Teorilerden bir tanesi, fotoğrafta görünen kişinin psişik yetenekleri olan kötü niyetli biri olduğu…
Merak ettim varsa öyle birşey bilen biri link atsın bakayım. Atarsa birisi demek ki her izleyen intihar etmiyordur.
ne var ki. ya tecavüz ya kendini doğrayan birileri falan vardır
gerçek olanlar var da bazıları da yalan yaaa, ama harbiden çok sakat şeyler var.
Daha yeni mi öğreniyorsunuz deeb web'i ya:) Ohoooooo
Deep web hakkında anlatılanların %70i "internet efsaneleri"
Evet denedim ama kullanmak baya zor genelde ingizce ve basanak basamk
insanlar bilmediği her şeyi abartır... senin duurum da o gayet sıraadan bir yer
dostum merak ettim böle bişey olabilirmi varsa link at bakalım :D
Oha neymiş ki acaba. Çok merak ettim.
İnternet %100 se %90 deepweb % 10 deepweb dışı bizim kullandıklarımız. Her şey var yasadışı. Seviyene göre çok daha gizli erişilmesi zor bilgilere erişebiliyorsun. Mesela kiralık katil tutma, hırsızlık, hırsız yaptığı soygunu kmaeraya çekip yollayabiliyor gibi gibi bunlar en hafif şeyler denizde kum yani
Videoyu merak ediyorum. Deep webin ne olduğunu biliyorum :D
İşin kötüsü izleyen intihar etmiş ben bile izlemeye çekindim biraz, deep web i biliyorsan orjinali buradaymış , araştırıyorum bir süredir ,
Çok merak ettim, ben intihar etmem ya. Ne bileyim, acayip merak ediyorum.
tamamen abartı merak edilecek bir şey yok.
Bulursam paylaşırım ama normal internet sitesinde bulunmuyor bildiğim kadarıyla
Girme bence, çok da güvenli bir yer değil
Deep web degilde intihar videosuna inanmadim
Vidyonun orjinali 30 dk civarı , çakmadı youtube da 3 dk falan
Ne deseler insanalr herkes inanıyor.
Bilen kimse yok mu ya merak ettim sonunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar