Biliyosunuz ki şuanki internetin sadece %4 ünü kullanıyoruz ve Deep Web %96 lık kısmı.
Yani internetin karanlık yüzü.
Giren oldu mu?
Yani internetin karanlık yüzü.
Giren oldu mu?
Deep web'e normal bir internet tarayıcısı vb şeylerle giremezsin kiralık katil bitcoin harcamaları ve bir çok şey satıldığı doğrudur ama kalkıpda google'dan aratarak bulacağın siteler değillerdir ve bu siteler şifreli sitelerdir örümcek ağı gibi tor browser'ı kendi ip'inde kullanan herkes birbirini çıkış olarak görerek deep web oluşturuluyor
Aynen bunları biliyorum
Abi manyak mısınız girenler bir de girdim diye yorum yapıyor suç olduğunu bilmiyor musunuz? Yaptığınız yorumların ip kaydı alındığını bilmiyor musunuz?
Direkt deep web e değil de oradaki yayınlanan bazı şeylerin bulunduğu instagram sayfasına bakardım bir ara. Bildiğin manyaklık
İnsanın psikolojisi gidiyo ya😂
link var mi karşim 😂
Cevap
35Cevap
2 tane gerizekali youtuber daha fazla begeni almaknicin abartti da abartti korkaack bisey yok girebiliyorsan gir okadar tehlikeli bir yer olsaydi devletler bu ise bir el atardi sozde kiralik katil ilani bile varmis yemezler
Girdim de bir tane Türk forum sitesine girdim bide orada linki verilen bir satış sitesine baktım sonra kapattım çok da ilgi çekici değil ayrıca zaten linkleri normal internetten bulup kopyalayıp giriyosun :D
%4 olayı yalan bir kere mantıken düşünürsen imkansız olduğunu da anlarsın. dediğin kadar çok şey de yok açıkçası
Ben girenlerin söylediklerini söylüyorum kendim girdigimden değil cesaret edememde zaten
girmedim ama cok izledim. Psikolojisi güçlü olmayan biri girmesin. birde takibe hemen alıniyorsunuz dikkatli olun başınızı belaya sokmayin
Ben bikaç video izledim korkunç şeyler gördüm. bütün hepsi gerçek mi onların ya aklım almıyo
gerçek tabi
facebookta grubu var ordayım her türlü pislik var yılan ile ilişki mi dersin kediyle.. cinsel organ kesme felan hersey
Nasıl insanlar var yaa
her b. ktan insan var takma böyle şeylere boş şeyler ben izliyorum ama nedense etki etmiyor yani cok şükür biri çıldırdirdigini söylüyordu grupta rüyalarıma giriyor felqn dedi
Bende ilk araştırdığımda etkilenmiştim gecenin bir yarısı uyandım kabus gördüm. çok araştırmamak lazım
bir kizdan böyle bir soru beklemzdim aklımda vardi paylaşmak ama sen erken davrandjn😁
Hahah 😄
Deep Web abartıldığı kadar bir şey değil. Şehir efsanesi sadece malum milletimiz olayları büyütmeye bayılır
yilan p. nosu izledin mi dostum
@Akbulutmersin İzlemedim. Ama onlarn normal nette olma olasılığıda var. Pissing, scat varsa. Deep Web abartıdan ibaret
bence bu konuda abartilmiyor
Karanlık işlerin bir üst kademesi deep web bu kadar. Yok giren bir daha çıkamıyor kayboluyor falan filan diyenler var :D Millet bayılıyor abartmaya
tabi o konuda haklisn 😁 ama takibe alabilirler
Ee haliyle alırlar tabi fazla uğraşmamak gerek. Boş iş bence normal bir bilgisayar kullanıcısı uğraşmamalı
%96 kısmı tamamen hikaye sadece internetin pislik kısmı diyebilirsin oda yüzde 1 2 en fazla 3 lük kısmı deep webb
giriyorum ama btkya rağmen normal internet daha az sansürleniyor, hangi linki tıklarsam offline
😂😂😂😂 saçmalamayın olum ne %4'ü ya herşey deep webe'mi bağlı
Deep web te çok bilinmeyen şeyler var ve gerçekten %4 lük kısmını kullanıyoruz internetin
Girdim girmez olaydım ahtapot kolları gibi nerelere açılıyor...
Hadiya
bir ara giriyodum evet ama şimdi giremiyom engelden sonra
Arada bazen giriyorum ama videolari acamiyorum o yuzden de bos geliyor. Genellikle hata veriyor videolarda.
Hayır girmedim gerek duymadım
Ancak toplu arkadaş grubuyla eğlence amaçlı girilir onun dışında fazla sayko
İyice şehir efsanesi oldu şu deep web de :D bir b*k yok gençler.
Nedir diye sorulduğunda hep ortalıkta dolaşan aynı cevaplar.
Hep gircem giricem diyorum, telefonla giriliyor mu, veya tablet
Tor indirmen gerekiyomuş. Google internet explorela falan giremiyosun
O kadarını bilmiyorum neyse bir ara alt üst ederim siteyi
İnanıyor musunuz bunlara
Bu gerçek neyine inanmayalım
Bence çok saçma %96sıymış filan neyse bana nee
hı hı, soğanla giriliyor.
Aynen
bir ara giriyodum torla da pek sarmadı ya :(
Dediler kescekler seni girmedim
sıkmadı mı bunlar artık
çok merak ediyom da hiç cesaret etmedim
Yok girme bence. bende cesaret edemem valla
Deep web yasa dışı değil mi?
aynen
İçinde yasa dışı şeyler var. ama girmek yasa dışı değil girebiliyosun yani. sadece başına bişey gelirse polise falan haber veremiyosun😂
İnsan falan satıyorlar lann orda
Aynen
Hıc gırmedım cok kotu seyler varmıs
Evet bol soğanla giriyoruz :)
Bitcoin var mı bitcoin?
Hahah 😂 yok bende 😂 ben girmedim hiç girmemde😂
denemişliğim var riskli biraz
Sana ne tür bilgi lazım
girmedim ama uzun araştırmalar yaptım..
Bir ara denedim çok dehşet ✋️
Profesyonel olmak lazım
clossed shelle bile girdim dark'ı abartıyorlar
Girmek herkesin harci degil. Z*kerler adami
1.2 girdim daha sonrasi yemedi
ben girdim hiç tavsiye etmem pislik yuvası
girmedim
girdim
Nelere baktın peki neyle karşılaştın
uyuşturucu şeyleri falan vardı. sahte kimlik falan satanlar, kiralık katillerden tut kadın ticaretine kadar herşey var kalpazan çoktu
Ordaki iğrenç korkunç videolar gerçek mi ya ben bikaç tane rastladım çok ürktüm
ben iğrenç korkunç videoları sevmem o sebeple hiç bakmadım bile. ama işkenceden tecavüzlere hepsinin gerçek olduğunu söylüyorlar
Ama bu adamlar napmış yani işkence yaparken ya da tecavüz ederken kendilerini videoya mı almışlar?
evet. hatta adam öldürürken bile kaydetmişler.
Deep Web'te kurucu ve yöneticiyim.
Evet
Hayır kalsın
öyle bir şey yok
hayır neler var orda
Ne yokki
mesela? merak ettim
Kadın pazarlama uyuşturucu silah satışı seri katiller çocuk tecavüzcüleri işkenceler. yani yasal dışı ne varsa
normal bu internette de yapmıyorlar mi çoğunu :(
Bu onun kaç katı yani öyle söylüyim. çok iğrenç ve korkunç görüntüler var.
Adamı bok havuzunda yüzdürüyolar falan neler neler yani iğrenç
iiiyy onu yapan insan olamaz ya :(
ne var orda?
Biçok şey. Seri katiller çocuk tecavüzcüleri, ölü fotoğrafları yasal dışı şeyler vs... herşey
böyle şeyleri görmek sana zevk mi veriyor?
Hayır ben görmedim görmekte istemem ama insan merak ediyo internetin karanlık yüzü olunca
karanlık yüünü görmesen bile tiksinebilirsin görünen yüzünden
oldu
Ya ne malsiniz
Hersaaat
Hayır
La olm bosverin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar