Bildiğiniz üzere Deep Web veya Dark Web , günümüzde kullandığımız arama motorlarının indeksleyemediği bir çok linkten oluşan bir yapı. İçinde görüntülenmesi istenilmeyen özel bilgiler veya uygunsuz pek çok içerik bulunabiliyor. Ben açıkçası hiç denemedim ama üzerinde pek çok şey okumuştum. Peki siz daha önce deneyimlediniz mi veya duydunuz mu? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Konu tamamen bilgilendirme ve eğlence amaçlıdır. Teşviklerinizi kendinize saklayınız efendim.
Dostum birinin Facebook şifresini öğrenmek istiyorum ama adamla iletişime geçmeden bunu yapabilir miyim? Veya bunu yapacak birini ücretini ödemek sartiyla nereden bulabilirim bilgin var mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Denedimde giremedim zaten girsemde roomlara giremem önemli kısım roomlar ve ilerisi onlarda para güven istiyor
Tor Browser'ı kullanarak denedin sanırım. Bazı linkler var girilebilecek ama yemedi. :D
Girmemelisin. Katmanları geçemeden başına bela alırsın.
FBI Open the door olsun istemiyoruz aynen. :D
Sıkıntılı aynen :-)
Başına bela alanların anlattıkları var youtube da bakabilirsin. Gerçekten riskli.
Ayrıca psikolojin de bozulur
Aynen ama internet kültürü adına böyle şeyler bilmek eğlenceli işte.
Yasak olan her şey çekici geliyor işte
Dostum birinin Facebook şifresini öğrenmek istiyorum ama adamla iletişime geçmeden bunu yapabilir miyim? Veya bunu yapacak birini ücretini ödemek sartiyla nereden bulabilirim bilgin var mi
Bi ara denemek istemiştim sonra korktum
Aynen psikoloji bozacak şeyler görme korkusu var. :D
Ondn değil ya pcye bişey olur falan diye korktum
Girersem ne yapabilirim
Onu söylemek bana düşmez hanımefendi. :D
Neler var içinde
Genelde illegal içerikler barındırıyor.
Mesela
Girdim.
Anlatıldığı kadar karanlık mı gerçekten? Siz nerelere girmiştiniz özel değilse?
Girmiştim bir kere
Hayır girmedim