Merhaba ben 18 yaşındayım erkeğim bu arada şimdi benim babam geçen 4 gün önce benim telefonumu alıp tüm Telefon Rehberimi sildi kimseyle konuşma yazışma mesajlaşma dedi bana sonra benimde telefon rehberimde Google hesabıma yedekli sonra tekrar dün telefon rehberim kendi kendine geri geldi tüm kişiler toplam Tam 55 kişi vardı telefon rehberimde sonra babam yine bugün telefonumu alıp içine baktı sonra telefon rehberimi gördü bana niye tekrar milletin herkesin numarasını kaydediyorsun diye kızdı bana sonra bende babama baba telefon rehberim Google hesabıma yedekli sürekli numaralar geri geliyor dedim ama babam bana sus yalan konuşma bir daha kimseyle konuşma yoksa senle külahları değişirim diye kızdı sonra telefon rehberimi tekrar sildi şu an telefon rehberimde sadece 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası sadece whatsappımda da şu an 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası sadece tüm whatsappım da silindi şimdi zaten hiç arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile hiç bir arkadaşın bile numarası yok çünkü gerçekte de yok zaten erkeğim bu arada Telefon rehberimde de sadece Teyzelerimin Halalaırmın Dayılarımın numarası vardı önceden ama babam onlarıda sildi telefonumdan zaten hiç sosyal biri de değilim çok asosyalim sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum zaten hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok. Sizce Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani erkeksin sen babanın bu kadarına karışmaya hakkı yok bence sonuçta artık 18 yaşına gelmiş bir bireysin kiminle konuşup konuşmucağına sen karar verirsin baban bu şekilde senin tamamen psikolojini bozar bence evden de dışarı çıkan biri değilmişsin kötülüğünü istiyo gibi bir şey bence yaptığı
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Ama ben erkeğim ve hiç arkadaşım bile yok hatta hiç kız arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile önceden sadece Teyzelerimin Halalaırmın ve Dayılarımın numarası vardı sadece ama şu an sadece Telefon Rehberimde 3 kişi kaldı onlarda annem babam ve abimin numarası sadece bilmiyorum bende babama söyleyince bana sen gidip onlarla konuşuyorsun onlar seni nazar ediyor sana nazar değdiriyorlar dedi ama benim anne tarafım da nazar değil ve Halalarımda hiç nazar değil nazarlarıda hiç yok birde ne yapayım ki ben babama hiç karşı çıkamıyorum telefonumu istiyor ve bakıyor zaten telefonumda hiç bir şey yok sadece whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok birde hiç arkadaşım bile yok telefonuma da şifre koymayı hiç sevmiyorum bu yüzden şifre bırakmıyorum
Soran+1 yılBabam bana hiç güvenmiyor mesela babam bana sürekli sen gidip yarın öbür gün uyuşturucu da içersin madde bağımlısı da olursun sonra sigara da içersin diyor bana ama yemin ederim bugüne kadar 1 kez bile sigara bile içmedim tadını bile bilmiyorum şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde saf biriyim kimseye zararım yok asla kimsenin kötülüğünü de istemem neslea benim babam geçen günde biz Teyzemin evine gittik sonra babam orada teyzemin kocasına beni kastederek ben hiç buna güvenmiyorum bu yarın öbür gün gidip uyuşturucu da içer madde bağımlısı da olur hatta bizden gizli işler de çevirir dedi adama
Soran+1 yılMerhaba sizce 28 TL ye aylık 11 bin SMS paketi nasıl ben geçen ay 28 TL ye hattıma 11 bin SMS paketi yükledim toplam 10 bin SMS var yanında+ her yöne 1 bin SMS de hediye veriyor+ 1000 MMS ve 100 MB internet veriyor sizce iyi mi? Zaten hiç dakika ve İnternet paketi yüklemiyorum lazım olmuyor çünkü sürekli evdeyim evimde de sınırsız ev İnternetim de var zaten sizce nasıl?
Soran+1 yılŞimdi sana bir küfür etsem ama mesajımı görmesen görmezden gelsen olur mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılSenin babanı zikeyim.
Sen maelı mısın ki herşeye karışıyor.
Babaysa da babalığını bilsin ya şam babası011 Yorumla
Soran+1 yılAma ben erkeğim ve hiç arkadaşım bile yok hatta hiç kız arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile önceden sadece Teyzelerimin Halalaırmın ve Dayılarımın numarası vardı sadece ama şu an sadece Telefon Rehberimde 3 kişi kaldı onlarda annem babam ve abimin numarası sadece bilmiyorum bende babama söyleyince bana sen gidip onlarla konuşuyorsun onlar seni nazar ediyor sana nazar değdiriyorlar dedi ama benim anne tarafım da nazar değil ve Halalarımda hiç nazar değil nazarlarıda hiç yok
- +1 yıl
Sende az mael değilsin.
Onlara ne amwq senin telefonundan...
Senin telefonuna bakması bile özele girmek...
Soran+1 yılDoğru ama ne yapayım ben babama hiç karşı çıkmıyorum telefonumu istiyor ve bakıyor zaten telefonumda hiç bir şey yok sadece whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok birde hiç arkadaşım bile yok telefonuma da şifre koymayı hiç sevmiyorum bu yüzden şifre bırakmıyorum
- +1 yıl
Senin yaşın 12-13 falan mı?
Soran+1 yılHayır 18 yaşındayım şu an
Soran+1 yılBabam bana hiç güvenmiyor mesela babam bana sürekli sen gidip yarın öbür gün uyuşturucu da içersin madde bağımlısı da olursun sonra sigara da içersin diyor bana ama yemin ederim bugüne kadar 1 kez bile sigara bile içmedim tadını bile bilmiyorum şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde saf biriyim kimseye zararım yok asla kimsenin kötülüğünü de istemem neslea benim babam geçen günde biz Teyzemin evine gittik sonra babam orada teyzemin kocasına beni kastederek ben hiç buna güvenmiyorum bu yarın öbür gün gidip uyuşturucu da içer madde bağımlısı da olur hatta bizden gizli işler de çevirir dedi adama
Soran+1 yılMerhaba sizce 28 TL ye aylık 11 bin SMS paketi nasıl ben geçen ay 28 TL ye hattıma 11 bin SMS paketi yükledim toplam 10 bin SMS var yanında+ her yöne 1 bin SMS de hediye veriyor+ 1000 MMS ve 100 MB internet veriyor sizce iyi mi? Zaten hiç dakika ve İnternet paketi yüklemiyorum lazım olmuyor çünkü sürekli evdeyim evimde de sınırsız ev İnternetim de var zaten sizce nasıl?
Soran+1 yılŞimdi sana bir küfür etsem ama mesajımı görmesen görmezden gelsen olur mu?
- +1 yıl
Problemli misin amwq niye durup dururken küfür edecen bana :D
Soran+1 yılKardeşim seni biskrem görürsün sakın bu mesajıma bakma görme görmeni istemiyorum
- +1 yıl
Ben de ananasaldırayım. Sakın bu mesajıma bakma görme görmeni istemiyorum.
Malum sımdıkı ler erkek kadın fark etmiyor tecavuz ediyorlar haklı adam
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben erkeğim ve hiç arkadaşım bile yok hatta hiç kız arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile önceden sadece Teyzelerimin Halalaırmın ve Dayılarımın numarası vardı sadece ama şu an sadece Telefon Rehberimde 3 kişi kaldı onlarda annem babam ve abimin numarası sadece
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durduk yeremi yapıyor baban bunu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet durduk yere yapıyor hep Ama ben erkeğim ve hiç arkadaşım bile yok hatta hiç kız arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile önceden sadece Teyzelerimin Halalaırmın ve Dayılarımın numarası vardı sadece ama şu an sadece Telefon Rehberimde 3 kişi kaldı onlarda annem babam ve abimin numarası sadece bilmiyorum bende babama söyleyince bana sen gidip onlarla konuşuyorsun onlar seni nazar ediyor sana nazar değdiriyorlar dedi ama benim anne tarafım da nazar değil ve Halalarımda hiç nazar değil nazarlarıda hiç yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban niye böyle yapıyor psikopatça bişey bu
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ben erkeğim ve hiç arkadaşım bile yok hatta hiç kız arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile önceden sadece Teyzelerimin Halalaırmın ve Dayılarımın numarası vardı sadece ama şu an sadece Telefon Rehberimde 3 kişi kaldı onlarda annem babam ve abimin numarası sadece bilmiyorum bende babama söyleyince bana sen gidip onlarla konuşuyorsun onlar seni nazar ediyor sana nazar değdiriyorlar dedi ama benim anne tarafım da nazar değil ve Halalarımda hiç nazar değil nazarlarıda hiç yok
Cevap sahibi+1 yılHiç güvenmiyor artık genç erkekler öyle ya ondan galiba güvenini kazan
Soran+1 yılNasıl güvenini kazanabilirim ki? Evet şimdiki gençler hep öyle ama ben öyle değilim neslea benim babam geçen günde biz Teyzemin evine gittik sonra babam orada teyzemin kocasına beni kastederek ben hiç buna güvenmiyorum bu yarın öbür gün gidip uyuşturucu da içer madde bağımlısı da olur hatta bizden gizli işler de çevirir dedi adama
+1 yılnedenki
049 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Ama ben erkeğim ve hiç arkadaşım bile yok hatta hiç kız arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile önceden sadece Teyzelerimin Halalaırmın ve Dayılarımın numarası vardı sadece ama şu an sadece Telefon Rehberimde 3 kişi kaldı onlarda annem babam ve abimin numarası sadece bilmiyorum bende babama söyleyince bana sen gidip onlarla konuşuyorsun onlar seni nazar ediyor sana nazar değdiriyorlar dedi ama benim anne tarafım da nazar değil ve Halalarımda hiç nazar değil nazarlarıda hiç yok
- +1 yıl
hakk sızz dırrr..
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
o kaç yâşında
Soran+1 yılBabam 57 yaşında
- +1 yıl
hmm sana karşı güwensiz mi
Soran+1 yılEvet baba hiç güvenmiyor mesela babam bana sürekli sen gidip yarın öbür gün uyuşturucu da içersin madde bağımlısı da olursun sonra sigara da içersin diyor bana ama yemin ederim bugüne kadar 1 kez bile sigara bile içmedim tadını bile bilmiyorum şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde saf biriyim kimseye zararım yok asla kimsenin kötülüğünü de istemem
- +1 yıl
içme içme
Soran+1 yılSevmiyorum zaten hiç içmiyorum neslea benim babam geçen günde biz Teyzemin evine gittik sonra babam orada teyzemin kocasına beni kastederek ben hiç buna güvenmiyorum bu yarın öbür gün gidip uyuşturucu da içer madde bağımlısı da olur hatta bizden gizli işler de çevirir dedi adama
- +1 yıl
fırlama mısın
Soran+1 yılHayır çok saf sessiz kendi halinde kimseye karışmayan biriyim asla kimsenin kötülüğünü de istemem
- +1 yıl
boy fizigin kaç
Soran+1 yıl181 cm boyum var
- +1 yıl
kğ nasıl
Soran+1 yıl72 kiloyum göbeğim de baya var çıkmış yani
- +1 yıl
ciddi msn
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
fixigin çekici bence
göbek basen boy kalça
Soran+1 yılKalçam pek fazla büyük ve uzun değil normal
Soran+1 yılŞu an müsait değilim buraya fazla da girmiyorum yazamıyorum ama sonra yazarım
Soran+1 yılYok şu an atamam
Soran+1 yılMüsait değilim şu an
- +1 yıl
sonra konuşuruz
bama güven
Soran+1 yılGüvenemiyorum işte tanımıyorum birde boyumu kalçam falan sordun şüpheleniyorum hem bir insan neden durduk yere bir insanın boyunu kalça boyunu falan sorar kusura bakma ama olmaz
- +1 yıl
sormayı kötü görme
hoş fizigin war
içine kapanık mısın - +1 yıl
sanaldayız
üst komşun değiliz
Soran+1 yılEvet çok içine kapanığım çok asosyalim öz güvenim sıfır hiç yok sonra hiç arkadaşım bile yok kimseyle de konuşmuyorum Ailem de izin vermiyor
- +1 yıl
bak her şey ulu orta konuşulmaz
utanfaç sessiz insan en kaliteli insan dır
saygıyı hakk eden dir
- +1 yıl
emin ol fizigin düzgün olmasa
bu içimden gelerek sana soylemezdim
Soran+1 yılAma Ailem böyle olmamı istemiyor neslea babam bana sürekli göz açık ol hiç utangaç olma utangaçlık dünyanın en pis şeyidir hiç içine kapanma diyor hep bana
- +1 yıl
bence değerlisin
dediklerimden haz aldın mı bilmiyorum
Soran+1 yılEvet aldım
- +1 yıl
çokk saol bu yeterliydi
kalitesiz kadonlar warken
boy sade insalar
erkekler daha cann dırr - +1 yıl
amaç o şeyler değill
- +1 yıl
az bakk
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
bekliyorum
- +1 yıl
susmanı oylece bekliyorum
- +1 yıl
orada mısın
- +1 yıl
susmasana
Soran+1 yılBuraya pek fazla girmiyorum İnternetim de fazla yok zaten o yüzden
- +1 yıl
hade ya, o kadar sohbet ettik
Soran+1 yılHe Babo
- +1 yıl
ii gelirsen gel
gelmezsen bu kadar
Soran+1 yılHe Babo He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He He
- +1 yıl
by
- +1 yıl
anaı * he he
- +1 yıl
bem açı sana küfür ediyorum
kalitesiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkullla aran nasıl
028 Yorumla
Soran+1 yılOkulla aram iyi derslerim iyi şu an açık öğretim lisesinde okuyorum yani liseyi evde açıkta okuyorum şu an hep evde ders çalışıyorum neslea günde 4 saat ders çalışıyorum 1 saat test çözüyorum ve 1 saatte kitap okuyorum her gün evde şu an lise 3 e gidiyorum aslında şu an lise 4 olmam lazımdı ama okula 1 yıl geç başladım ve şu an lise 3 üm ama 18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılGüzel okula devam ett. Bir süre sonra baban belki düzelir
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılSenin için mi teyzenin kocasına öyle dedi
Soran+1 yılEvet benim yanımda söyledi
Cevap sahibi+1 yılBence oku. Çalış. İyi konuma gel. Sonrada git babana kapak yap
Soran+1 yılZaten hep ders çalışıyorum derslerimde de başarılıyım mesela günde 4 saat ders çalışıyorum 1 saat test çözüyorum ve 1 saatte kitap okuyorum birde 1 saatte ders tekrarı yapıyorum ayrıetten de Youtube dan hep ders videoları izliyorum not alıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte öyle devam et. İyi meslek sahibi ol. Baban öyle dediğine pişman olsun.
Cevap sahibi+1 yılBaşka konudada fikir almak istersen istediğin zaman yaz.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah olur
Cevap sahibi+1 yılPeki sms leri kullanabiliyor musun
Soran+1 yılEvet şu ana kadar toplam 500 SMS kullandım
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman
Cevap sahibi+1 yılPeki kimle mesajlaşıyorsun
Soran+1 yılTeyzelerimle Halalarımla Dayılarımla ve bazı kuzenlerimle mesajlaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılWatsap kullanmoyorlar mı onlar
Soran+1 yılKullanıyorlar bende whatsapp kullanıyorum ama SMS i daha çok seviyorum bana göre whatsapptan daha iyi
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun sen?
Soran+1 yılKardeşim seni biskrem görürsün bakma tamam mı sakın görme mesajımı
Cevap sahibi+1 yılSen hasta mısn nesin git başımdan. Hem yazıyon hem görme mesajımı diyorsun
Soran+1 yılSana görme dedim niye bakıyorsun bakmana izin vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılHasta mısn nasıl bakmana izin vermiyorsun. Böyle saçmalık olur mu? Artık istesende bakmam. Benden zerre kadar yardım isteme
Soran+1 yılBakma zaten bakmanı istemiyorum ben hastayım hep böyleyim herkese küfür ediyorum ama kimsenin de bakmasını görmesini istemiyorum ben hastayım benim kafam gidip geliyor antidepresan hap kullanıyorum her gün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Babam telefon rehberimi sildi ve bana çok kızdı sizce haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler