Ben eğlencesine bir fake hesap açtım bazı arkadaşları takipledim hikayemde paylaştıklarımı onlara atıyordum sonra bunlar bana küfür etmeye falan başladılar ama ben küfürlü cevap vermedim. Geçen beni hocaya şikayet ettiler ve yalan yanlış anlattılar her şeyi. Kimse benim hesabım olduğunu bilmiyor. Hoca da beni savcılığa vereceğini söyledi fakat ben hiçbir şekilde kimseye bir şey yapmadım.
Asıl sorum şu:→ellerinde bir kanıt olmadan beni şikayet ederlerse IP adresimi bulabilirler mi?
Asıl sorum şu:→ellerinde bir kanıt olmadan beni şikayet ederlerse IP adresimi bulabilirler mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bulabilirler ama hoca muhtemelen korkutmak için söylemiştir
Tek hoca değil sınıftan bir kızın ailesi de şikayet edecekmiş ama ben onlara ne sözlü şiddet yaptım ne de fotoğraflarını paylaştım
O zaman şikayet ne için
Yalan söylediler yok onların fotoğraflarını paylaşıyormuşum yok hocalara küfür ediyormuşum
evet ipden bulurlar ama bi halt çıkmıyo merak etme o mevzudan yasadaki açıklardan takipsizlik verip davayı kapatıyolar
Yani kim olduğum ortaya çıkar mı çünkü hoca direk okuldan atarım diyo
Kimseye bir şey yapmamışsın ki bulsalar ne olcak. Sen kapa hesabı onlarla da uğraşma boş ver.
6 aya kadar bulunur sonrası için ciddi bir suç işlemiş olman gerekir
Savcilik madem bu kadar calisiyor hakarete de cozum bulsun bana edilen kufur olursa öldürürüm adami
Evet içinden bile geçebilir.
Bu tarz seylerle ilgilenmezler bence
VPN kullan knk kdfgj
Çok geç kaldım maalesef hesabı kapattım onun öncesinde de kullanmadım
gecmis olsun, su ic...