Yani benim ismimin böyle bir alternatifi yok. Bir kaç tane harf kaydırsa bile başka isim çıkmıyor ortaya. Bile bile farklı bir isim söyler ancak. O zaman da yer tribi. Pişman olur.
Eski konuştuğum biri daha yeni tanistigimizda çok güzelsin yazmıştı sonra hemen yanlışlıkla yazdım dedi sanırım başka birine yazacakti. Sonra haftalar geçti ve biz çıktık biraz ilişkiyi yiruttukten sonra beni aldattığını öğrendim. O zaman bu detaya takılmamıştim ama bunu onemsemem gerekiyormuş sonradan pişman oldum işte bence sende öyle yapmalisin
Buna takılırım. Çünkü bana kesinlikle ismimle hitap etmez. Bir isimle hitap eden bir mesaj atmışsa o ben değilimdir yani😄ve msjın içeriğine göre durum ciddiyet kazanabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
😃😃😃😃 sema yi gördüm. Gülmeye basladim. 6 ay ciktigim kiz vardi adi sema.. Uzerinden 5 sene geçmiş, tesadüf karsilastik , calistigi yerde bana yardımcı oldu. Teşekkür ederim selda dedim kiza ,,,, kiz delirdi resmen. Hic unutamıyorum o halini. Farkinda da değilim, ne dedim ki diyorum. Yanindan ayrildiktan 15 dakika sonra fark ettim 🤣🤣🤣
Ben Sena olsam ve bana Sema dese takilmazdim yani yakin isimler ve iki harf klavyede yan yana😅Baska durumlarda takilabilirim. Konusmanin devamliligina gore degil de absurt bi sekilde isim kullanmissa mesela...