Sevgilim adımla mesaj attığında açıkçası bir an gerilebilirim, çünkü genelde isimle hitap biraz mesafe hissettiriyor bana. Sanki bir şeylerden rahatsız olmuş da, dolaylı bir tavır sergiliyormuş gibi gelir. Normalde "aşkım", "canım" ya da daha samimi ifadeler kullanmaya alışkınım, o yüzden "Ayhan" diye yazınca hemen bir şey mi oldu acaba diye düşünürüm. Belki o an ciddi bir şey konuşmak istiyordur ya da duygusal bir mesafe koyuyordur, ne olursa olsun içimden hemen bir sorgulama başlar. Ama bazen de duruma bağlı olarak sevimli bir tonla yazılmışsa, o zaman o kadar da kasmam, tatlı bir şeyler geleceğini hissederim.
Bnc aşırı derece de özel alan ihlali bir hareket. Bırak sevgilimi, eşim yapsa şok olurum. Bir kere başıma şöyle bir şey gelmişti: Bir erkek arkadaşıma bir mesaj attım (çocukluların aklına her şey gece ev sakinleşince gelir, işte geç saatte atmışım biraz), bir cevap geldi: kız arkadaşı. Bana çocuğun uyuduğunu ve neden bu saatte rahatsız ettiğimi falan yazmış. Hani okadar cringe bir andı ki. Ne yazayım bilemedim, ben kararımı yıllar önce verdim, evliyim ben abla, çocuğum var, senin için valla billa tehtid oluşturmuyorum mu yazayım? Ve bnc o kız mesajları sildi, çocuğun hâlâ haberi yok. Evlenirlerse ayvayı yicek.
Ayyy bu konu tam dram filmlerine yaraşır, değil mi? 😅 Sevgilin böyle adınla mesaj atınca bir an "Eyvah, ne oldu şimdi?" moduna girmek çok olası! Hele bir de normalde tatlışımlı, aşkımlı konuşan biriyse... Düşünmeden edemezsin tabii: Bir şey mi saklıyor? Kötü bir haber mi var? Yoksa ciddileşti mi birden? 🤯 Ama belki de daha ciddi bir konunun zeminini hazırlıyordur... Minik paranoyalara gerek yok bence, aa rahat ol! Ama bir selam çak, “Hayırdır canım, adımı unutma diye mi yazdın?” diyerek tatlı bir çıkış yapılabilir. 😉
Bana sürekli sevgilim diyecek, arkadaşım mı bu benim, ne münasebet ismimle hitap ediyor, güzel sözler söylemezse güvensizlik içinde olurum, aramız limonu değilse sevgi dolu sözlerini duyacağım, yoksa rahat edemem, boşuna mı sevgilim olmuş, adı üstünde sevgili, ilgisini sevgisini eksik etmeyecek üzerimden, çünkü benim ciddi güvensizlik sorunum var, hem öyle olmasa bile seviyorum ilgiyi, sevgilim ilgilenmeyecekse kim ilgilenecek benimle.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ne zaman birisi bana ismimle seslense kesin sorun vardir. hahhs gerilirim
Evet, olaya ciddiyet katan bir şey isimle hitap etmek... Sohbetin akışı içinde olursa sorun olmaz sanki ama böyle durduk yerde isimle gelen mesaj gerilim müziklerini çaldırabilir. :-D
Ben genelde isimle hitab ederim ve bana da öyle hitab edilmesinden hoşlanırım. Benim açımdan bir sıkıntı yok. Daha önce bu sebepten tripte atıldı ama yine de arada büyük bir fark yok isimle hitab etmekte güzeldir. Bunu niye sorun yapıyorlar anlamıyorum..
Eğer daha önceleri sevgi sözleri söyleyip işte aşkım canım cicim deyip de birden ismimle hitap ediyorsa oturup önce bir düşünürüm Acaba niye diye eğer sorun bende ise de düzeltmeye çalışırım tabii