Google Chrome
Mozilla Firefox/Firefox Focus
Opera/Opera Mini
Duckduckgo Privacy Browser
Microsoft Internet Explorer/Mıcrosoft Edge

Diğer (belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

pc de opera, telefonda duckduckgo
şimdi hangisini seçecem :d
pcde de yok muydu duckduckgo'nun tarayıcısı, farketmez seç birini sldşkfs
pcm yandığı için bakamadım. Pcde firefox kullanıyodum, varsayılan arama motorum duckducktu tabiki de
Bi tarayıcı duckduckgoyu desteklemiyosa yüklemiyorum zaten pcye. Baya iyi ya
alışırken zor oldu ama alışınca kopamadım. Duckduck <3 ben
Alışabildin mi sen
sırf yeni telefona wp yüklememek için eski telefonu kullanacak kadar manyağım sdlkfjs
ben de çalışıyorum diye yükledim, yoksa kullanmıyorum
26 yaşından önce cep telefonu kullanmadın mı :o
hayır hiç kullanmıyordum. bak en başından başlıyım:d liseye gidene kadar hiç kullanmadım. lise bitince bi aile dostumuz bana ACIDI ve o zamanlar tuşlu nokia vardı ondan hediye etti ben tabi sevinmiş gibi yaptım ama hiç ilgim yoktu cidden. sonra onu kullanamadım yani kullanmadım belki bende bikaç ay durmuştur sonra hattı ödemeyince (ödemek istemedim kapansın diye) kapanmıştı. ondan sonra hiiiiç telefonum olmadı istemedim de. işte bu şimdiki telefonuma sebep dışarıda gezerken bana ulaşamıyolar diye kuduruyolardı sürekli annemin teli veriyolardı öyle gelişti. bana kalsa hala olmazdı açıkçası. zaten alışamadım. telefonu dışarıda susturuyorum biri arayınca rahatsız hissediyorum. bu alışamamışlık yüzünden çok kavga oluyor ilişkimde. daha geçen ettik hatta. izleniyomuş takip ediliyomuşum gibi geliyo aşırı gereksiz buluyorum.
Benim gizliliğe verdiğim önem o derece değil ya, hatta eski telefon rootlu lşsdkfs
bi ara hattımı kırdım zaten telefon kullanmıcam diye telefonu kıramadım yazık o kadar para kjsdfhsdf yeni hat çıkardılar... benim baya fazla bi de işte bilmiyorum ya hani paranoyak değilim ama gittiğim her yeri telefon aracılığıyla biliyolar bi şekilde hoş değil. mağara adamı gibi yaşamak isterdim dağlarda kshdjdfhsdfsdf
telefon ayrı ama rootlu olunca dksfşls
Sms servisini bile silebiliyosun ya da google play'i sdşlkfs
işlenen verileri ayarlayabiliyosun, fb ürünleri gibi değil
"Google hesabımı yönet" sayfasından
:D
Cevap
10Cevap
Kendimi bildim bileli Google Chrome kullanıyorum.
Google Chrome
Kızlar Bir Adım Öne Google Chrome
Google Ve Google ait yine 😄 Chrome Uygulamasını Kullanıyorum
Chrome en iyisi ama çok ram yiyor 🥲
hepsi yiyor ki
PC Google chrome
Telefon safari
Yandex niye yok Uzun zamandır onu kullanıyorum.
Mobil Chrome, PC Firefox
Google Chrome.
Telefonda chrome, bilgisayarda chromium
Safari
Chome sadece
Opera ve Safari 🥳
Google Chrome
Google Chrome
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?