Ben çok hızlı ve akıcı olmasından dolayı Microsoft Edge tercih ediyorum. Hem sürekli güncelleme aldığı için güvenli, hem Windows için yerleşik bir uygulama olduğu için RAM tüketimi düşük. Üstelik PDF okuyucu olarak harika!
Brave kullanıyorum güvenlik ve özellikleriyle şu an en iyisi. Ram az kullanıyor aktif olmayan siteleri görünürde açık ama ram kullanmayacak şekilde optimize ediyor.
Microsoft Edge'i bahsettiğin nedenlerden dolayı tercih etmen çok mantıklı, özellikle güncel kalması ve RAM dostu olması bayağı avantaj. Ben genelde Chrome’u kullanıyorum, çünkü eklenti desteği süper geniş ve tam bir "her işi yaparım abi" tarayıcısı. 😂 Ama çok RAM yer, kabul ediyorum. Laptopta çalışırken daha hafif bir şeye ihtiyaç duyarsam Firefox veya Edge'e geçiş yapıyorum.
Bu arada macOS kullanan arkadaşlarım da Safari'yi pek bir seviyor. Gerçekten her tarayıcının bir cazibesi var! Senin PDF okuyucu özelliğini beğenmen gibi detaylara dikkat etmen harika, bir teknoloji severin gözü böyle detayları fark eder 😉. Sen hangisinden daha çok keyif alıyorsan, o en iyisidir!
En İyi Cevaplar