Gercekten dis agrim var ama o yalan degil
"Tüm geçmiş olsunlar için teşekkür ederim" Böyle story atmak doğru olur mu?
Gercekten dis agrim var ama o yalan degil
Açıkçası bir erkeğin ilgisini sen dünyayı yaksanda ilgisi yok ise çekemezsin. Ve kendini bunları düşünerek yıpratabilirsin kendine dikkat et kimseyi kendinden değerli görme. Hayatından çıkan insanlar belki de bir sebeple çıkıyorlardır bunu da göz önüne almak lazım. Amacım kötü değil karışmak gibi anlama bu yorumu 😄
Soruna gelirsem yani mesaj atmak isteyen her duruma yazabiliyor illa kötü birşeyle yazıcaksa ayrı. Ben manzara resmi attığım zaman yazan birisi oldu en basitinden konu açmaya çalışıyordu.
Haklisin ya
Okudun mu tüm olan biteni?
Peki en son benim ne yapmam gerekiyor simdi fikrini ögrenebilirmiyim?
Okudum ama güncellemeyi şimdi okudum. Yani sebepsiz hastalık vb iyi değildir miğdem ağrıyo der geçersin ağrır gibisinden.
Diş de bence biraz basit kalır hani öyle yazınca vefat eden biri var gibi bir şey olabilir. Aklıma ilk o his geldi.
Bana kalırsa sahte şeye gerek yok ya. Onun ilgi alanında bir şey bulup atsan yazma isteği varsa yazabilir. Veya bayram yakın bayramını genel mesaj atar gibi kutlayabilirsin de yanıt gelmez muhtemelen bilmiyorum.
Yok hani o is yerine gidisimi falan okudun mu?
Story paylasma ümidini kestim zaten
Aniden ayrıldı diyorsun. belki birşeyler birikmiştir veya yansıtmamıştır ya da anlamamışşındır ama o ayrıldıysa o gittiyse hiç uğraşma gerçekten. Adımda atma o atmadıkça. Senin kıymetini bilmeyip üzen birine değer vermemen lazım. Bende deli gibi aşık oldum. Ama kırgınlıkları görünce insan neden diyor. Ve inan bana karşına ondan daha çok değer veren biri çıkar. Aniden çekip gitmesi onun karakterini ortaya koymuş zaten
Yeni okuyorum şimdi fark ettim orayı dkdkd dur gelirim birazdan
Vallahi kabullenemiyorum evlilik teklifinden sonra…
Bir de o yüzügü Ağustos ayinda almis teklif 14 subatta edildi yani bayagidir düsünüyormus
Ya kanka şimdi nişan düğün hayalin varsa bu gerçekleşmeli hani gelip gösteriş vb diyorsa bilmiyorum tamam bende çok sevmem ama adet gibi bir şey gözümde şu an. Ki çoğu kız hayal kuruyor ve onların gerçek olmasını istiyor. Arkadaşımın ufak bir şey olmadı diye içinde kalan şeyler var.
O 10 dk olayını kibarca böyle ya 10 dk sonra devan etsen özledim gibi dediysen öyle yükselmesi saçma. Şayet hem iş yapar hem konuşmayı tercih edebilirdi. Veya kişilik olarak bölünmesini istememiştir en iyi sen tanırsın önceden kibar şimdi böyle tersse garip.
Devam ediyorum okumaya
Ya belki de 14 ünden sonra bi düşünce olmuştur. Sen fark gördün mü onda mesela. Hani en ufka fark. Belki de düşününce zıttız fikrine ulaşmıştır
Fakat mesela karantinada öyle kutlaması 2 günde ayrılıcak bir şey değil bence. Hani zor şeyler değil mutlu rolü yapmak.
İşe gidiyor belki de ondan diycem ama hiç öyle hissetmedim. Ben hep sen adım atmaya başladın gibi hissettim burada. Neyse hani mesela müsait saatte öyle yapıyorsa daha da üstüne düşmemek lazım bence birde çok çok üstüne gitme. Tamam yarım kalan sorular olabilir aklında ama sen öyle üstelersen gelme ihtimalinide bitirirsin
O saatte üzer sebebi belli değil ama. Muhtemelen ios telefon olunca uydurdu ikisini. Emin değiliz.
- yani öyle olmalı da işler ciddiye binince bir düşünce yaşamış olabilir mi ki dedim. Öncesinde böyle kavgalarda dediğiniz gibimiydin.
Kafam cok karisik hala mesaj yok ondan
Sen akışına bırak. Sadece aniden geliştiği için kafaya takıyorsun. Böyle taktikler de var ama o taktik için yapmamıştır. Olan ilgi aniden kesilince karşı tarafın aklına daha çok düşülüyor. Biraz kafasını dinlesin onun ne yapmaya çalıştığı belli değil. Sen kendini yıpratma kafaya da çok takmamaya çalış zor biliyorum ama. Bence seviyorsa bir noktada pişman olur döner ama kalbin kırıldıysa işte seviyorum vb diyip affetmemek lazım kaybetme korkusu yaşarsan bile affetme biraz uğraşşın.
Ha uğraşmazsa da o kaybeder demek lazım.
Şu detayda önemli sen evleneceğini düşünerek plan kuruyorsun o aniden gidiyor affetmek konusu çok düşünülür.
Seviyorsun tamam ama şu an ayrısınız bitti gözüyle bakabilirsin. Geriye yazmasını düşünmemeye bakmak lazım çünkü her yazmadığı gün canın acır. Ki oğlana bir şey olmuş veya ciddiye binince korktu bence. Bunlar net değil tekçe karmaşıklık yaratıyor. Ve sen kafaya taktıkça olan sana oluyor o hayatına devam ediyor. Ve üzülüyorsa gelir.
Yani cok haklisin ne desem bos.
Ama is yerine gittigim gün yani persembe günü ona dedim ki gözlerimin icine bakarak beni sevmedigini söyle (whatsappda hep öyle diyordu ayrildik ayrilali artik duygulari eskisi gibi degilmis vs)
Diyemedi onu yüzüme.
Sadece artik onun icin bittigini söyledi ve bir daha bulusursak sadece ben onu rahat birakiyim diyeymis.
Neyse ki hala görüldü de birakildim ve ben hic bir adim atmadim hic bir story veya mesaj yok.
Ama ayrilinca numarami silmisti simdi persembe günü beni engelledi diye 1 aydir mesaj atiyordum istemedigini söylüyordu engellemiyordu ama persembe engelleyince bende is yerine vardim arabanin icinde bekledim camdan göz göze gelince iste geldi yanima 5 dk falan konustuk sonra engeli kaldir lütfen dedim bir bulusma daha sansi ver dedim sonra hala hayir diyebilirsin dedim
Sonra iste o aksami yazistik bulusamiyacagimiz icin ise gitmeliymis diye bende hmm anladim dedim öyle kaldi
Profil resmini de görüyorum artik kayit etmis beni
Bir büyügüme de danistim ayni sekilde hic bir sey yapma dedi biraz merak etsin sasirsin neden artik ugrasmadigini diye
Aslen ama onun bana adim atmasi lazim cünkü sadece persembe günü 10 dk falan yaziyordu sildi sonra bugün gec oldu mesaj atamicam ve yarin bulusamicaz yazdi
Yani acik kaldi
Sen olan bazı şeyleri takma bakamadı vb boş ver kırmamak isteyende demez ama benzerini yaşadım. Peşinden koşma çokça adım atmışşın kıymetini biliyorsada bir şekilde gelir. Ve ona zaman tanı 5 ay mı, gelmedi mi, sil at o hayatına bakıcak tabi canım😀. Ben tekrar yaşarsam bunu yapardım. Kaybetme korkusu ile de direk affetme. Ama sen uğraşırsan böyle o diyecek ki bu bana deli divane ben gezerim gelirim vb. İstemiyorum diyorsa boş ver hem hatalı. Görsün hatasını.
Ay bir de ayrildigimiz gün beni suyladi ya… nerdeyse her sey icin
Manipule etme gibi bir sey
Yani su an benim elimdne hic bir sey gelmiyor yani beklemek sadece?
Peki numarasini falan kayitli birakayim mi?
No contact yapiyorum simdi hic durum paylasma gönderme falan hic bir sey yapmiyorum
No contact yapiyorsam sadece numarasini da silmeliyim galiba bir o eksik ama ona da artik istemedigimi göstermek istemiyorum
Ya hatan olsa da olmasada belki de bahane yapmıştır. Yok hiç bir şey yapma. Mutlu ol keyifli ol. Kafandan sildiysende numarasını öyle sil bence. Ben kafadan atınca silmiştim. O kısmı bilmiyorum.
Kafadan silmedim daha cünkü kafamda cok acik sorular var
Farkindayim da ama böyle cocuk oyuncagi gibi her seyi mahvettigini
Böyle basit saniyor galiba ama bir daha birlesirsek eger bu sefer gizli tutucam ilk basta aileme söylemiyecegim cünkü onlar bayagi sogudular ondan beni böyle birden birakti diye
Cünkü ailesi cok aceleciydi ille hemen söz yapalim vs. Diye
Annemle babamda sey düsünüyorlar bunlar eve bir keriz ariyorlar ev isi yaptirmaya vs.
Biz yurt disinda yasiyoruz ve onun yengesi türkiyede iste dayisinin esi
Benim exin annesi de anneme gecmis diyor ki biz memlekete varinca bizim gelin bizim daireyi de temizliyor oh ne güzel oluyor falan
Tabii gelin sizin evin kerizi herhalde
Bende is yapmiyorum diyor annemde kil oldu o sohbete 🤦🏻♀️
cok tesekkür ederim bu arada her seyi okudugun ve bana yardimci oldugun icin allah senide iyi insanlar ile karsilastirsin insallah
Yani marifetli valla gibi demediyse ki öyle sezmedim bende rahatsız olurdum. Bu baskı da çok abartı oluyor ama biraz yaşam tarzı vb etkili bence. Normalde kızlara daha çok baskı oluyor diye düşünürdüm. Ailesi ile ilgili de olabilir. Ama annenlerde son derece haklı böyle bırakması konusunda şahsen sevgime rağmen böyle ederse ben bırakmaya çalışırdım galiba büyük konuşmiyim de geçmişte acı çektim aynı duruma düşmemek için elimden geleni yaparım gibi geliyor.
Rica ederim inşallah seninde karşına iyi insanlar çıkar, umarım bu sıkıntıların düzelir. Yardımım olduysa ne mutlu bana 🌼🌼
Eski sevqilimle aramizda acik kalan bir seyler
var.
En son görüldü atti bana ama kesinlikle
adimi benim atmamam lazim cünkü her seyi
yaptim.
Mesaj ondan gelmeli. Peki ne yapmaliyim
garanti bir mesaj alabilmek icin
(kiskandirmak fIn haric öyle seyler olmaz degerimi düsürür)?
Kesinlikle sen atma bence de. Hem baskıcı gibi görünürsün hem cebe girersin. Hani açık kalanlar olsa da takmamaya çalışmak lazım bence ya.
Ama hani ne olabilir diyorum da, kıskandırma zaten ama, ya hani en mantıklısı o hastane durumu gibi şey olabilir o da düşündürücü. Gizem dağ ın böyle videoları vardı sanki de hiç denemedim. Bende bi ara sevdiğim atsın istedim ne durum atarsam atmadı istemiyordu o da beni. En son olanları gördüm soğudum. Hastanede durum bile attım yazmamıştı o onun ilgisizliği. Belki hastanede durjm atabilirsin ilgisi olan yazıyor. hani stokta vb varsa çek at. Sorarsa da kontrole geldim vb dersin
„Nasibinde varsa gelir yemenden, nasibinde yoksa ne gelir elden.“
Hala cevap yok..
Bu sözü paylassam sence yanlis mi olur? Her seyi mahvedermiyim?
Keskinlikle öyle ama bence söz vb boş ver. Bunu atarak hala ilgi yansıtması yaparsınç
Bayram mesaji falan da göndermeyim dimi?
Yani degistigimi fark etmesini istyiorum ve kutlarsam kaybederim bu savasi.
Acikcasi ben hic böyle seyleri yapmayi sevmem icimden ne geliyorsa onu ama durum biraz farkli bu kez…
Cevap
1Cevap
Bence Instagram‘da böyle şeyleri Story malzemesi için kullanmak saçma
Instagramimiz falan yok sadece whatsapp
Ergen detected.
Hadi ya
Sen ne yapardin ergen olmayan bey
Umursamazdim. Neden kendini acindirma pesine düşüyorsun?
Cünkü bulusacaktik ve nasip olmadi
Acik kaldi onun bana bir cevap borcu var
Yahu tamam da olmamışsa olmamıştır. Neden muhtacmissin gibi davranıyorsun? Sorduğum soru bu. Güçlü ol acidigindan mi yazsin yoksa sen sen olduğun için mi yazsin? Bırak Allah aşkına kendine gel.
Ben ben oldugum icin tabii ama okadar zoruma gitti ki bu ayrilik her sey normalken birden oldu
Diger sorularimi görebiliyorsan okurmusun bi anlattiklarimi
Tam bilmiyorum.
Neymis efendim bana bir sey demeye korkuyormus hep tartisiyormusum ki yok öyle bir sey
Nisan istiyordum (kina dügün istemiyordum sadece nikah)
Onun icin gösterismis sirf ben istiyorum diye kabul etmis falan filan
Soy ismini belki almam demistim hosuna gitmedi ozaman bana ait degilsin falan diyince hayli hayli kabul etmem dedim
Ben bir kiz olarak iliskimi saklamadim o basta babasindan sakladi hemen evlendirir diye sonra hep annesi babasinin ne dediginin önemi var saygi da bir kenera tabii
Hakli ama hep de olmaz
2 sene önce iliskinin basinda ablasina sormustu ki problem olur mu annesigil icin merve yozgatli bir denizliliyiz diye asil orada yanlis yapmisti mesela
14 subat evlilik teklifi etti 16 Mart dogum günüm karantinadaydi ve seni seviyorumlar falan filan mesajlari
19 Mart ayrildik sabah basladi ben aradim sesini duymak icin 2 hafta görüsemedik ise baslamadan bi arayim dedim ne yapiyormus diye sonra bana odami temizliyorum vs dedi bende 10 dk sonra temizle dedim diye kavga basladi gecesi de ayrildik artik bu kavgalara dayanamiyormus hep problem yapiyormusum diye
Çok karışık. Muhtemelen ailesinin baskısı altında kaldı. boş ver sanki böyle daha doğru olmuş. Yoksa ilerisi daha problemli olurdu senin için. .
Dialog söyleydi dün (engel yedim diye is yerine gittim arabada bekledim camdan göz göze geldik yanima geldi, orada dedim ki hadi bakalim beni sevmedigini gözlerime bakarak simdi de söyle kaldir o engeli dedim gittim):
Ben onu aradim özelden sonra engeli kaldirdi senmisin yazdi evet dedim sonra niye ariyosun dedim sen son mesaj aticam dedin diye
Sonra isten sonra dedi
Bende tamam dedim sonra 10-15 dk yaziyor gösterdi birden bugün yazamicam isim var falan bende yarin gösürüyormuyuz dedim sonra calismaliyim dedi bende hmm anladim dedim bir tik gitti uyuyor olmaliydi
Sonra o imajli mesajlari da sildim
Gayet kabul ediyorum tercihini biterse bitsin imajli bir sey yazmistim
Korktum bitiririm böyle diye sildim geri mesaji „hmm anladim“ da biraktim sonra görüldü atti
Kafamda karisik iste
Bence akışına bırak biraz. Sanki baskı altında kalıp böyle bir yola girmiş gibi... İleride daha büyük problemler olmaması adına sanki daha iyi olmuş böylesi bırak gitsin.
Bende öyle dedim ona kim doldurdu seni diye yok öyle bi sey diyor
Dogum gününe galaxy watch 4 almistim dün kolunda apple watch gördüm ve dedim ne yaptin o saati ben o saat icin ne kadar para birintirmistim biliyormusun kendi bogazimdan kisip sana hediye alabilmek icin diye
Sonra dedi evde duruyor
Yani is yeri ürünleriyle iosa gecis yapmis iscilere birer i phone 13 bir de apple watch vermis hem is telefonu hem özel icin
Ama canim acidi orada
Ben ona ama tüm aldigi hediyeleri geri vermistim o bana saatin parasini göndermek istedi kabul etmedim
Ama is yeri verdi demedi ben öyle düsünüyorum cünkü herkes ios kullaniyor orada su an muhtemelen öyledir diye
Bende Acaba beni unutmak icin mi artik o saati kullanmiyor diye düsündüm oysa evlerinde daha hediye ettigim cak makinesi duruyor 🤦🏻♀️
Keyif caylarini iciyorlardir
Her seyini bastan assagiya samsung kullanan biriydi
Benimle beraberken fikir danismisti sence apple‘e gecis yapsam mi diye
Bence is yeri de karsilayinca öyle gecis yapti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?