Teknoloji denilince neden sadece telefon gelmiş ki insanların aklına? Makineleşmeye geçilmesiyle üretim arttı, insan gücünün yerine birçok alanda makineler aldı ( dezavantajları da var tabi ama avantajı daha büyük) bugün bindiğin araban, uçağa daha sayamayacağımız birçok şey teknoloji sayesinde.. nimettir.
İyi yanlarıda olurdu kötü yanlarıda kimse dünyanın öbür ucunda yaşanan bir olayı bilemezdi. Kendi sorunlarını dile getiremezdi bu sayede insanlar hem bilgi edinip hem sorunlarına çözüm buluyorlar her alanda. Ama bana kalsa teknolojinin hiç var olmasını istemezdim gerçekten bir şeyi bu kadar kolay elde etmek hayat ile bağlantıyı koparmak aslında düşünülünce boşa giden yaşam..
Hayatımda çok kız olurdu sosyal ilişkim artardı sanırım bir düzine çocuk yapardım işim gücüm artardı teknoloji var açıyoruz p*rno 31 bitti. Ne çocuk ne manita ne mekan bar cafe. Diğer yandan teknoloji sadece insanı tirrek yapıyormus ulan yeni fark ettim ben artık yoğum
Teknolojinin gelişimiyle insanlık olarak kendi ayağımıza sıkıyoruz. Teknoloji olmasaydı belki de şu an insanlık çok daha iyi bir noktada olacaktı. Belki de yine her şey olduğu gibi kalacaktı. Bilemeyiz. :)
Hayat devam ediyor olur idi, ama her şey bir zorluk içerisinde olur idi sanayi, tarım, inşaat vs akla gelen her şey, En basit örneği Ali, Ayşe ye mektup yazar idi, bekle ki mektup ulaşa, Ayşe cevap yaza.
Özlem, sevgi saygı, cogalir sokak oyunları geri gelir haberlesme yakınsa bir kosuda haber verip ya da mektuplasma cogalir daha samimi ilişkiler cogalir
İnsanlar birbirlerine bu kadar uzak olmazdı ve haliyle de aralarında ki muhabbet artardı. Daha samimi daha içten daha sıcak bir topluluk olurdu diye düşünüyorum.