Selam.. Sonunda oldu ve bir süredir konuşulan satın alma tam anlamıyla gerçekleşti..Elon MaskDünyanın takip ettiği dev satın alma gerçekleşti. SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Anlaşma, Twitter tarafından doğrulandı. Elon Musk satın almayı attığı tweet ile duyurdu..
I hope that even my worst critics remain on Twitter, because that is what free speech means— Elon Musk (@elonmusk) April 25, 2022
Elon diyor ki; "Eleştiriler devam. etsin" Yani yazmaya devam edin diyor..
İyi bir Twitter kullanıcısı ve Elon Musk'ı takdire şayan bulan biri olarak da ki bir yakınım dükkan açmış veyahut sürekli gittiğim kafeyi satın almış ta daha bir 'benimmiş gibi' hissederek giriyorum Twitter'a.. 😊
Peki sence bu satın almadan sonra Twitter'da ne değişir?
twitter'da elon'ın uçağının konumunu takip eden yazılım geliştiren bir genç vardı, millete elon'ın uçağının anlık konumunu ve gittiği yeri canlı gösteriyordu. elon çocuğa hesabı kapatması için 5bin dolar teklif etmişti. Çocukta 50bin istemişti. son baktığımda 400.000bin takipçisi vardı. ben de olsam bu mevlaya kapatmazdım ama elon daha fazla bir miktar teklif ederse, bu sefer adamı sürekli para ver diye rahatsız edeceklerdi. o çocuğun hesabı kapatılacak mı çok merak ediyorum...
Keşke Elon Musk Türk olsaydı tweet Biosuna Kıroyum ama twitter bende Kıroyum ama space x bende Herkeşe benden coin şakire yok Sen bana nasıl elon dersin lan kelek dayı ağa diyeceksin diye bişeyler yazabilirdi Ben olsam yazardım😃
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Yanlı , manipülatif , çıkarcı ve aşağılık bir mecra idi.. Öyle olmaya devam edecek. Tıpkı , parayı sağ cebinden alıp , sol cebine koymak gibi. Hülasa , değişen hiçbir şey olmayacak.
Değişen çok şey olacak bence Elon Musk artık anonim hesap olmayacak kimlik doğrulaması gelecek dedi bu bile insanların rahat rahat eleştiri yapmasına engel