Gbwhatsap (whatsap pro) kullanıyorum ve sürekli ekledigim gorseldeki gibi bildirim geliyor. Silmezsem bir şey olur mu acaba? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uyarıp durduğuna göre bir bildiği var olur herhalde
bütün bilgilerini ele geçirip her şeyine ulaşılabilir
Cihazınızı riske atıyorsa cihazınızı riske atıyordur. Silmezseniz riske atar, mantık basit.
WhatsApp pro diye bir şey yok
Gbwhatsap iste
Fark etmez, imzalı tek WhatsApp var o da Google playde zaten
APK zaten de iki yıl olacak kullanali ilk defa böyle bildirim alıyorum
Birisinin hazırladığı şeyi kullanıyorsun, normal wp indir
Oradaki özellikler normal wp te yok ki silinen mesajları okumam gerekiyor en sinir olduğum şey ve hep oluyor mecbur kullanicam. Cevap için teşekkürler
Bir şey olmaz.
Herhalde virüs var
Evet de silmezsem ne olur acaba
Zarar bence bilmiyorum ki en iyisi normal wp ya sjjsjsjs bence
Sil gitsin