Kuduz Olma Riski?

Kuduz Olma Riski?

Merhaba arkadaslar. Mahallede bir suredir besledigim bir can var. Plastik kaplara su ve mama koyuyorum. Hic birebir temasimiz olmuyor. Hayvan da uysal ve sakin kendi halinde genelde uyuyor. Gecen Cuma gunu sabah mama ve su koydum. Aksam geldigimde kaptan suyunu icerken gordum. Bunu da o zaman sevinerek cekmistim hatta. Bu sabah kaplar bostu asagi devrilmisti. Su kabini yukardaki tasa koymak icin elimle tuttum kosesinden ucundan yukari koydum. 1 2 saniyelik biseydi yani. Suyunu mamasini koydum gittim. Su kabini kenarindan tuttugum icin ellerimi iyice kolonyaladim. Zaten az tutmustum aslinda ucundan. Elimde de poset vardi baska biseyin. Sonra elimi, kolonya sisemi, telefon kabimi sabunladim elimde tuttugum poseti de cope attim. Sonra niye boyle yaptim kendi kendime diye de sinir oldum. Hayvanda anormal bisey yok uzun zamandir goruyorum, normal kopek yani. Niye boyle huzursuz oldum anlamadim hem kendime kizdim hem canım sıkıldı hayvanin biseyi yok sacma sapan seyler getiriyorum aklima. Cok kotu hissediyorum. Ya kuduz falan gectiyse diye dokundum ya kaba. Kimseye de anlatamiyorum, psikolojik olarak sıkıntıdayım cok uzgunum.. 😔

Kuduz Olma Riski?