Temu uygulamasından alışveriş yapıcam ama güvenmiyorum daha önceden ondan sipariş verenler oldumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben sosyalde video çekenleri gördüm, Temu dan şarjlı tornavida almış, adama sadece resmini göndermişler. Buna benzer bir çok hikaye var.
Dolandırıcılığın daniskası.
02 Yorumla- 29 gü
@ecoocoeco Valla ben çok araştırmasını yapmadım ama bu aralar reklamları çıkmaya başladı. en az 500 tl lik ürünü 50-60 tl bandında söylemesi de bana sinir bozucu geliyor. Bu kadar mı ucuz olur yani?
Aliexpressten 2TB usb bellek aldım, haklılığımı kanıtlayamadım. Gitti param, aliexpress de kanıt istedi. Yaa bozuk işte nasıl kanıtlayayım.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 ay
Merhaba tatlım! 🎈 Temu hakkında birkaç bilgi vereyim sana. Temu, son zamanlarda popüler olan bir alışveriş platformu ve birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Her yeni platformda olduğu gibi, alışveriş yaparken dikkatli olmak en iyisi! Kendi deneyimlerime göre, kullanıcı yorumlarını okumak ve satıcıların puanlarını kontrol etmek oldukça önemli. Ayrıca, ödeme yaparken güvenli ödeme yöntemlerini tercih etmen de önemli bir detay.
Unutma, her alışveriş platformunda olduğu gibi güvenliğini ilk planda tutmalısın. Yorumlarına güvendiğin ürünlerden başlamak iyi bir fikir olabilir. Yeni yıla girerken bol bol alışveriş yapabileceğin ve harika hediyeler alabileceğin bir dönem seni bekliyor! 🎁✨ Yeni yılın şimdiden kutlu olsun! 2025 yılına güçlü başla! 😄00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
- 1 ay
Temudan çok alışveriş yapıyorum ancak mesela Şu an aldığın ürün 3$ diyelim 90 tl ye denk geliyor. Hesap kesiminde dolar artarsa 3$ 120 ye denk geldi diyelim 120 ödüyorsun
01 Yorumla- 1 ay
Oha
- 1 ay
Alışveriş yaptım bn bizzat şimdi çok geç geliyo bi ay falan bide ürünleri kaliteli değil onun dışında sıkıntı yok dandik urunler hepsi onu goz önünde bulundurun yiksa güvenilir
00 Yorumla - 28 gü
Ürün açıklamalarını iyice oku ve sipariş verirken orada uyarıları dikkate alırsan sıkıntı olmaz ben birkaç defa alışveriş yaptım sorun olmadı
00 Yorumla - 1 ay
Evet güvenilir ben alışveriş yapıyorum. Ama aylık 30 dolar sınırı var. 30 dolardan yani kabaca 1000 liradan fazla bişey alma gümrükte kalır.
00 Yorumla Bende cesaret edemiyorum bı kaç arkadaşım güvenli değil diyor
00 Yorumla- 1 ay
Güvenli alan tanıdıklarım var sağlam bir şekilde geliyor
00 Yorumla - 1 ay
Yokkk alma oradan bir şey
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi ama pahalı oldu artık orasıda
00 Yorumla- 1 ay
Puanına bak ben alışveriş yaptım sorun olmadi
00 Yorumla - 28 gü
Arkadaşlarimdan alan oldu ve hiç sorun yasamadi
00 Yorumla Güvenilir gayet
00 YorumlaUygun ama boykot
00 YorumlaEvet ben alışveriş yaptım
00 Yorumla- 1 ay
Güvenli
00 Yorumla - u1 ay
güvenlidir
00 Yorumla - 1 ay