dün bilgisayarıma format attırdım ve açtığımdan beri tehdit uyarısı geliyor yüksek hepsi de hacktools internetten baktığımda zararlı bir yazılım olmadığını korsan kaynaklı olduğunu gördüm google bile crack sizce ne yapmam gerekiyor bunlar bana sıkıntı çıkarır mı?tehditlerin hepsi HackTool:Win64/AutoKMS
AutoKMS " Kmspico " adlı bir program. Orjinal olmayan windowsları orjinal yapıyor. Bir zararı yok aslında ama virüs programları bunu virüs diye algılıyor. Çünkü bir hacktool.
Ondan dolayı olabilir. Yabancı forumlarda biri şöyle demiş, "Korsanlık için kullanılan ve siber suçlular tarafından oluşturulan bir yazılımdır. Bu aracı kullanarak, microsoft'un yazılım lisans sözleşmesini ihlal etmiş olursunuz. Ve evet, Microsoft tarafından sağlanmadığı için birisi kötü amaçlı yazılım içerebilir. Ve evet, kişiselleştirmeden vazgeçebilirseniz, pencereleri etkinleştirmeden bile kullanabilirsiniz. O yüzden çalıştırma derim. Bu gereksiz riski almayın." Ve başka bir kişi de şunu demiş, "Çalınan anahtarları kullanarak Windows'u etkinleştirmek için bir korsan aracıdır. Aktivasyon aracına nelerin dahil olduğunu kimse bilmiyor. Korsanlık için yasa dışı bir araçtır ve hırsızlar arasında fazla onur yoktur. Ben çalıştırmazdım." Benim tavsiyem orijinal Windows anahtarı alın ve temiz kurulum yapın.
En İyi Cevaplar