Büyük konuşmayayım, eğer kıskançlık yüzündense hemen çıkarım ama önce bir mesajla durumu anlatırım. Akrabalarım veya arkadaşlarıma karışamaz. Sadece kıskançlık yüzündense...
Çıkarırım, aslında normalde böyle şeyler yapmam ancak çok karışmaz böyle şeylere. Karışıyorsa kırmam, zaten kırk yılın başı bir istemiş. Bir takip ondan kıymetli de değil.
çıkartmam... karsısında cocuk yok... ben kıme nasıl hangı mesafede durmasını bılen bırıyım... ortada aşkımızı zedeleyici bir durum varsa ben gorup mudahale ederım zaten.. gıdıp benım sosyal hesaplarıma mudahale ederse orada sıkıntı cıkar...
Neden bunu istedıgını sorarım , mantıklı sebebı varsa ve o kısı çok samımı olduğum bırısı degılse çıkarırım. Manıta muhabbetıne adam satmak racondandır 😂😂😂
Karşılıklı istişare ederiz mantıklı ise çıkarırım, ondan değerli mi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bak izle nasil geciliyormus izle izleki uzakndur unutmayacağım bunhapyiklarini sen cocuk gibi davraniyorsun ben olgun biri davracam konuşmaya bile layık biri değilsin utan
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu kadar alınmaya be gerek var ne güzel bırakmadın ki adam gibi sevelim hep benmi hepmi ben bak ben istememiştim sen neler neler yapmışsın adaletli olmak gerek o kişi senin tirnagini değişmedim ben onunla yuzlestirirdim sen beni yanlış yalan tanımışsın bu gün gelirmisin derim ona her zamanki yerimde bekliycem hersey bir kenara bekliyorum sadece
Kişiye göre değişir. Yıllar önce iyi bir arkadaşlığınızın olduğu ve gerçekten iyi biri ise kolay kolay çıkmam. İsteğinin mantıklı bir nedeni olmadığı sürece takipten çıkmam. Nadir görüştüğüm 1-2 senelik bağlantı ise tartışmasını bile yapmam çıkarım.