Bı kez değiştirdim bı yaşlı teyze vardı her seferin de telefonu sevim kızım nasılsın napıyorsun diye açardı sağolsun hal hatır sorar birazda konuşup kapattırdı. Basta bozuntuya vermedim gün aşırı olmaya başladı hatta gece yarılarında bile aramaya başladı birinde bakıcısı teyzeden telefonu alıp teyzenin Alzheimer olduğunu ve evlatlarının hiç arayıp sormadığını beni de evladınin olduğunu düşünüp arıyormus çok üzüldüm ama engellemek de istemedim içimde hala kötü bı anı gibi duruyor ama numaramı bı kez bu teyze için değiştirdim çünkü her konuşmada artık üzülüp ağlamaya başliyordu gelmiyorsunuz abinler de gelmiyor diye kadın hüngür hüngür ağlıyordu hani yaşadığım şehirde olsa gidip ziyaret ederdim ama kadın Almanya da yaşıyormuş üzüldüm ama değiştirdim numaramı 😕
Evet, değiştirdim. Bir gereksiz yüzünden hem de yemin ediyorum israf ya pislik idi. Her gün bir insan aranır mı ya? O zamanlar başka numaralardan arıyor idi falan. Ya bir insana bitti dersin biter tam bir oc idi ya. Cinlerim tepeme çıktı gene ya. Bin defa engellemekten gına geldi baktım olmuyor, değiştirmiştim.
Yok kimse için numaramı değişmem he bu eğer ciddi şekilde rahatsızlığa geldiyse o zaman belki değişirim ama ondan önce engellemek diye bir şey var engelleyince daha sana hiçbir türlü ulaşamıyo o kişi engeller hayatıma bakarım kimse için niye numaramdan olıyım hem hatlar çok pahalı 😄
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hayır. Numaramı aşırı kontör harcamasından dolayı değiştirmek zorunda kaldım. İlk hattımda 1 SMS 2 kontör iken, son aylarda 1 SMS 26 kontöre fırladı! Nasıl oldu da otomatikman kafayı yedi anlayamadım. 12 sene önce ani kararla hattımı faturalıya çevirmiştim. 2. hattımı 2010'dan beridir kullanıyorum.
Birisinden değil, birçok kişiden dolayı değiştirdiğim olmuştu. Lise zamanlarında ilk hattımdı. Şimdi ise neredeyse 1 yıldır kullandığım yeni numaram var. 10 kişiden fazla bilen yoktur. Fakat telefonumda gelmiş geçmiş herkesin numara kaydını tutarım. Belki denk gelir, ararlar arafta kalmamak için:-)
Telefon kullanmaya başladığım ilk günden beri aynı numarayı kullanıyorum ama keşke değiştirebilsem... O kadar gereksiz insanlarda var ki numaram sırf üşendiğimden ellemiyorum yani
İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
çok eski yıllarda bir kız (o zaman nişanlım olan şimdiki eşime asılıyordu) yüzünden değiştirdim. telefonumu her yere dağıtmış. ben de telefon numaramı eşimle değiştirdim. rahat ettim sonra.
Ben küçükken resim yaptığımda yanlış bir çizimde komple sayfayı yırtar atardım. Beş yıllık sevgilimden her ayrıldığımda numaramı değiştiriyordum. Ulaşamasın diye sözüm ona. Sonra barışıyorduk değiştiğimle kalıyordum. En son ayrılığımızdan uzun zaman geçti. Artık vazgeçtim. Neyse ki çözüm olmadığını anladım 😄