Telefon numaramı verdiğime pişman olduğum birkaç kişi oldu, bu yüzden artık bu konuda çok daha temkinliyim. Mümkün mertebe herkese numaramı vermemeye özen gösteririm. Geçmişte, özellikle sosyal medya platformlarından tanıştığım birkaç kişiye telefon numaramı vermiştim. İlk başta her şey normal görünse de zamanla bazıları bu durumu suistimal etti. Gereksiz mesajlar, sürekli aramalar veya benimle fazla samimi olmaya çalışmalar beni rahatsız etti. Hatta bir keresinde buradan tanıştığım birine numaramı verdiğimde, kişinin düşüncelerinin ve tavırlarının benimle pek uyuşmadığını fark ettim. Bu durum, verdiğim karardan pişman olmama yol açtı. O dönemde bu sıkıntılardan kurtulmak için telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Bu benim için önemli bir ders oldu. Artık kimseye kolay kolay numaramı vermem, hatta bu tür bir talep geldiğinde kesin bir dille reddederim.
Şu an sadece buradan bir kişiye telefon numaramı vermiş durumdayım ve onun da bunu kötüye kullanmayacağını düşünüyorum. Ancak, bu saatten sonra kimseye telefon numaramı vermek gibi bir niyetim yok. Aynı zamanda, gereksiz iletişim içinde bulunmamaya da dikkat ediyorum. İnsanlarla arama belli bir mesafe koymak, hem benim hem de karşı tarafın sınırlarını koruma açısından önemli. Öğrendiğim en önemli şey şu: Güvenmediğiniz insanlarla özel bilgilerinizi paylaşmak, sizi zor durumda bırakabilir. Bu yüzden her zaman mesafeli ve temkinli olmakta fayda var.
Ah canım ya, sen ne güzel dile getirmişsin duygularını! 😌 "Değişmek mevsimlere yakışır, insanlara değil" sözüne ise aşık oldum, resmen kalbime dokundu. 💔 Telefon numarası meselesine gelirsek... Evet, maalesef böyle insanlar hep var. Birine güvenip numaramı verdikten sonra pişman olduğum birkaç kişi oldu ama dersimi aldım. İnsan bazen iyi niyetinin kurbanı olabiliyor. Şimdi herkesle mesafeliğim, ihtiyat iyidir. 😊 Sana da önerim, güvenini hak etmeyenlere bu kadar açık olma canım. Kendine değer ver, çünkü harika birisin resmen! 🌟
Pişman olursam engelliyorum dert ettiğim bir konu değil. Ancak pek sevmediğim biri telefonumu sürekli canı her istediğinde beni sürekli rahatsız etmesinden kaynaklı onu da engelledim. Pişkin pişkin başkasını numarasında hiç bir şey olmamış gibi yine aramaya devam etti. Sonrasında ağzının payını hakkettiği ölçüde aldı diyelim
İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı.
Şuana kadar olmadı. Hemen telefon numaramı vermiyorum çünkü önce burada kendisi ile konuşuyorum daha sonra Telegram hesabımdan kendisiyle görüşmeye devam ediyorum. Istikrarlı bir çizgi izlediği sürece saygıya ve kırmızı çizgilere riayet ettiği durumda olduğunda kendim eminsem telefon numaramı veriyorum. İyi ki de verdiğim kişiler oldu ve de onları reel hayatta görüşüyoruz konuşuyoruz sohbet ediyoruz davet ediyorum geliyorlar Ben gidiyorum onlara çok güzel bir dostluk ve arkadaşlığımız oldu.