İnternet & Teknoloji Dedikodu sesli mi, görüntülü mü konuşurken daha iyi yapılır? BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Dedikodu sesli mi görüntülü mü konuşurken daha iyi yapılır? Sesli de olsa yeter bana Görüntü olmadan olur mu ya? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dedikodu sesli mi, görüntülü mü konuşurken daha iyi yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hiç fark etmez iki türlü de yaparım ahahaha ama görüntülü bir başka tabii. :D 0 0 Yorumla
Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok zor soru. 😂 Jest ve mimikler dahil olduğu için yüz yüze diyorum. 😂 0 0 Yorumla
Myynameno Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Yapana fark etmez bence. Önemli olan konu 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Her türlüsü makbuldür.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sesli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç fark etmez iki türlü de yaparım ahahaha ama görüntülü bir başka tabii. :D
Çok zor soru. 😂 Jest ve mimikler dahil olduğu için yüz yüze diyorum. 😂
Dedikodu yapmayı sevmiyorum.
hıc bılmedıgım konular
Yapana fark etmez bence. Önemli olan konu
Her türlüsü makbuldür..
Dedikodunun çeşidi olmaz her zman aynidir
günah
Sesli