İnternet & Teknoloji Yazışmak mı daha iyi, sesli konuşmak mı? secretwoman_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sesli bence Güncellemeler+1 yıl Ooooo sorum keşfediliyor modum yükseldi🥳 Güncellemeler+1 yıl @Doktorcelil oğlum ne ayaksın😂😃 sorum keşfedildikçe manyak hal alacak gibi görüşler😄 Yazışmak mı daha iyi, sesli konuşmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Her ikisininde yeri ve zamanı ayrıdır gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Yazışmak 0 0 Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yazismak samimiyetsizlik bence sesli konuşmak daha iyidir 6 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yazışmak da yerine göre keyifli ama sesini duymak daha doğal, samimi geliyor. 2 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Yazışmak iyidir ama sesli konuşmak dahada iyidir sonuç ta ses var 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. bence sesli konusmak daha iyi insan daha iyi ifade eder kendini 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 588 cevap paylaştı. Yüz yüze konuşmak.Yazışmalar ve sesli konuşmalar bir yere kadar yapacağımız şeyler.İster istemez bir süre sonra yüz yüze gelmek ister insan.Hatta dokunmak.Kokusunu merak eder. 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Yerine göre Bazen yazismak bazen konuşmak Ben yazismayi daha çok seviyorum sanki 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yazışmak esir alınmak gibi. Konuşmak daha pratik geliyor, net ve temiz iletişim. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. Bazen ne yazacağımı bilmediğimde veya yazarak anlatamadığımda sesli konuşmak istiyorum 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 488 cevap paylaştı. Görsel görüşmek en iyisidir ama konuşmak daha iyidir uygun zamanda 0 0 Yorumla
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl ben ses insanı değilim ya evet her yönden iyi ama yazarken daha rahat hissediyorum 0 3 Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Rahat olman gayet normal 😃 Yorumla fıtııfıtı +1 yıl @BurkiCokFena evet her yönden ama seslide de huzurlu oluyor doğal falan Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Seslide ne zaman konuşuyorsun genelde Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Sesli knusmak daha iyi 6 1 Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Muğlada mı oturuyorsun Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Konuşmak daha iyi 2 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Konuşmak her zaman bir tık daha anlaşılır oluyor. 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. Direk sesli konuşmak 1 0 Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Yazmaya üşeniyorm 2 9 Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Hımm Yorumla DoktorCelil +1 yıl Burkicokfena bu nasıl bir isim😜😜😜 Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Neyi var 😃 Yorumla secretwoman_ +1 yıl @DoktorCelil la belki trans nasıl bi yokluktasin Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Trans değilim sjdjd Yorumla secretwoman_ +1 yıl @DoktorCelil Manyak😂 Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Secret woman sende bize dahil olsana 😂 Yorumla secretwoman_ +1 yıl @BurkiCokFena Mal mısınız😂 Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Değilim ama güzel dedikodularım var sana 😂 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Sesli ve mümkünse görüntülü görüşme daha mantıklı 3 0 Yorumla
darrr10 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yazışmak bir süre sonra belki sesli olabilir 3 1 Yorumla BurkiCokFena +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sesli konuşmak diyorsun da beceremiyorsun be beybi 0 12 Yorumla secretwoman_ +1 yıl Tanışıyor muyuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklın çalışmaya başladı güzel :) Yorumla secretwoman_ +1 yıl Ne? Bi de buluşacaklarım arasında mısın? Mürsel misin sen? Yorumla secretwoman_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla secretwoman_ +1 yıl Er geç öğrenirim ben senin kim olduğunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alrımda olabilir bu dediğin beybi 😂 Yorumla secretwoman_ +1 yıl Mürsel olduğunu biliyorum buluşmayı unut Yorumla secretwoman_ +1 yıl Muhattap olmayacağım boş insanlarla sen açık verirsin buluşmaya kadar o canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senle buluşacağıma inanıyorum. Etkilenmiştin benden Yorumla secretwoman_ +1 yıl Burhan mısın sen yoksa Yorumla secretwoman_ +1 yıl Ne ikiyüzlüler var be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık vermemek için bay görüştünüz ❤️ Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sesli daha rahat. 1 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ara anlatırım yazmayı da sevmem sesliyi de 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bana canlı kanlı lazim sinirleniyorum yoksa 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Sesli 4 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl @Nazende__ İkiside güzel 0 1 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Yazışmak keyif veriyor yazıştıktan sonra seside duymak daha yakın hissettiriyor Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı. Yani ortama göre değişkenlik gösterir bence 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Sesliii yaxışmakda ayrı güzel 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yazışma bayıyor ya sesini duymakta gerekli bence 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Yazmayı daha çok severim… 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 620 cevap paylaştı. Ben yazmayı daha çok seviyorum.. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. sesli konuşmak bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Her ikisininde yeri ve zamanı ayrıdır gadası
Yazışmak
Yazismak samimiyetsizlik bence sesli konuşmak daha iyidir
Yazışmak da yerine göre keyifli ama sesini duymak daha doğal, samimi geliyor.
Yazışmak iyidir ama sesli konuşmak dahada iyidir sonuç ta ses var
bence sesli konusmak daha iyi insan daha iyi ifade eder kendini
Yüz yüze konuşmak.
Yazışmalar ve sesli konuşmalar bir yere kadar yapacağımız şeyler.
İster istemez bir süre sonra yüz yüze gelmek ister insan.
Hatta dokunmak.
Kokusunu merak eder.
Yerine göre
Bazen yazismak bazen konuşmak
Ben yazismayi daha çok seviyorum sanki
Yazışmak esir alınmak gibi. Konuşmak daha pratik geliyor, net ve temiz iletişim.
Bazen ne yazacağımı bilmediğimde veya yazarak anlatamadığımda sesli konuşmak istiyorum
Görsel görüşmek en iyisidir ama konuşmak daha iyidir uygun zamanda
ben ses insanı değilim ya evet her yönden iyi ama yazarken daha rahat hissediyorum
Rahat olman gayet normal 😃
@BurkiCokFena evet her yönden ama seslide de huzurlu oluyor doğal falan
Seslide ne zaman konuşuyorsun genelde
Sesli knusmak daha iyi
Muğlada mı oturuyorsun
Sesli tabikide
Konuşmak daha iyi
Yazışmak.
Ara sıra da konuşmak fazla uzatmayacak şekilde
Konuşmak her zaman bir tık daha anlaşılır oluyor.
Direk sesli konuşmak
Yazmaya üşeniyorm
Hımm
Burkicokfena bu nasıl bir isim😜😜😜
Neyi var 😃
@DoktorCelil la belki trans nasıl bi yokluktasin
Trans değilim sjdjd
@DoktorCelil Manyak😂
Secret woman sende bize dahil olsana 😂
@BurkiCokFena Mal mısınız😂
Değilim ama güzel dedikodularım var sana 😂
Sesli ve mümkünse görüntülü görüşme daha mantıklı
Yazışmak bir süre sonra belki sesli olabilir
Katılıyorum
Sesli konuşmak diyorsun da beceremiyorsun be beybi
Tanışıyor muyuz?
Aklın çalışmaya başladı güzel :)
Ne? Bi de buluşacaklarım arasında mısın? Mürsel misin sen?
😂😂😂
Er geç öğrenirim ben senin kim olduğunu
Alrımda olabilir bu dediğin beybi 😂
Mürsel olduğunu biliyorum buluşmayı unut
Muhattap olmayacağım boş insanlarla sen açık verirsin buluşmaya kadar o canım
Ben senle buluşacağıma inanıyorum. Etkilenmiştin benden
Burhan mısın sen yoksa
Ne ikiyüzlüler var be
Açık vermemek için bay görüştünüz ❤️
Sesli daha rahat.
Ara anlatırım yazmayı da sevmem sesliyi de
yüzyüze. mümkün değilse yazışmak