TELEFONUMA TCELLCLUB 1KB MULTİMEDYA MESAJI GELDİ?

Arkadaşlar telefonuma bir kaç saat önce bir mesaj geldi gönderen TCELLCLUB gönderilen mesaj multimedya mesajı ama konu yok başlıksız yazıyor süresi dolar: saat belirtilmiş 16 Nisan diyerek altında da indir butonu vardı. Turkcellden gönderildiğini düşünerek indir butonuna bastım. Yükleniyor deniliyor fakat ortada hiçbir şey yok. Geri tuşuna basarak tekrar denedim merak ederek indire bastım. Yine yükleniyor yazdı altında yüklendiğine dair mavi çizgi hareket ederek ama yine birsey yok 2 3 bilemediniz 4 defa denedim. Telefonun geri tuşuna basıp mesajdan çıkıp tekrardan gelen mesaja dokunduğumda indir butonu oluyor aynı gönderildiği haliyle yükleniyor yazısı olmuyor indir butonu yine tekrar tekrar denemek istediğimde. Sonradan düşününce turkcell konu başlıksız multimedya mesajı göndermez diye düşündüm. Geri tuşuna bastım yüklenme görünmüyordu indir yazısı vardı bu sefer basmadım ve mesajı sildim. İnternetten araştırdığımda dolandırıcı veya virüs olabileceği ile karşılaştım. Yükleniyor yazdı ben bastığımda ama geri yapıp tekrar mesaja baktığımda indir yazıyordu her denememde. bir şey de açılmadı. Sonrasında da zaten sildim. Birsey olur mu sizce konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatma amaçlı yazabilirler mi? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
SORU HAKKINDA GERÇEK BİR BİLGİ BİLENLER YAZABİLİRLER Mİ ? RİCA EDİYORUM..
Güncellemeler
+1 yıl
2 3 HATTA 4 KERE FALAN İNDİRE BASTIM AMA YÜKLENİYOR DENİLDİĞİ HALDE BİRŞEY OLMAYINCA ÇIKIP SİLDİM BULAŞMIŞ MIDIR PEKİ SİZCE? ÇÜNKÜ BUNDAN BAŞKA FARKLI BAŞKA BİRŞEY YAPMADIM?
TELEFONUMA TCELLCLUB 1KB MULTİMEDYA MESAJI GELDİ?