Merhabalar bundan önceki sorumda dronumdan bahsetmiştim şimdiki problemim dronla mesele bir video çekiyorum ama ne çekiyor ne nereyi gösteriyor açı iyi mi göremiyorum anca kameradaki sd kartı çıkartıp telefona takıyorum oradan izliyorum ya da fotoğraflara bakıyorum. Şimdi ben bu dronun video çekerkenki canlı görüntüyü ya da fotoğraf çekmek için her neyse artık kamera görüntüsünü nasıl telefonun ekranına canlı aktarırım. Dronun fotoğrafınıda koyayım. Belki kullanan arkadaşlar varsa el atın her tarafa baktım düzgün bir açıklama yok.
Sizin Drone'da öyle bir özellik yok. Profesyonel olarak kullanılan cihazlarda oluyor genelde. Aktarım için cihaz alabilirsiniz, ancak o zaman da bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Öncelik cihazınız da kalibre sorunu yaşarsınız, hadi onu hallettiniz diyelim, telefonunuz ile drone üzerinde bulunan görüntü aktarıcı cihazın sürekli senkronize olması gerekiyor. Yani diyelim ki wifi üzerinden aktarıyorsunuz görüntüyü drone sürekli wifi kapsama alanında olmalı. Dışarda da bunu sağlamanız pek olası görünmüyor.
En İyi Cevaplar