İnternet & Teknoloji Genellikle nelerin ekran görüntüsünü alırsınız? motherof2 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim ekran görüntüsü aldıklarım komik sözler ya da beğendiğim kıyafetler oluyor. Sizin? Genellikle nelerin ekran görüntüsünü alırsınız? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Komik olan veya sevdiğim memelerin bu arada internet şakalarına meme denir sonradan düzenlenen fotoğraf videolar gibi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Film videoları tabı açıklama da ismi varsa falan. Unutmamak için ss alıyorum. 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl en güzeli :D Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl vucudu cok guzel olan ciplak hemcinslerimin goruntusunu ben bile bakmaya dayanamiyorum wpwpw erkek vucudu igrencc ve estetik gelmiyo 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Daha çok ekonomi haberlerinin alırım. Yatırım şirketleri gibi... 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl Ne yapıyorsun ki sonra ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Yatırım tabiki.
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Arkadaşlarıma göstereceğim bir şey varsa ss alırım sadece 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl anladımm Yorumla
Cɔƒƒɛɛ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Genellikle hikayelerimi ss alıyorum.Bulanıklaşıyor atarken 0 3 Yorumla motherof2 +1 yıl nasıl yani ha atmadan önce mi Yorumla Cɔƒƒɛɛ +1 yıl Evet atmadan önce Yorumla motherof2 +1 yıl anladımm Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç ss aldığım olmuyor genelde Pinterest den direk resmi indiririm 1 0 Yorumla
anotherlife88 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Motherof siteye yeni üye oldum bişey sormam lazım xper yetmiyor dm atar mısın 0 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadis i Şeriflerin ya da Ayetlerin 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl güzel Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Beğendiğim fıkra falan. 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl fıkra okumuyorum bayadır Yorumla
Steppingstone Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim film ve ya dizi sahnelerinin. 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl sosyal medyada mı paylaşıyorsn Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl "Onun attığı fotoğrafları." 0 4 Yorumla motherof2 +1 yıl ah be Yorumla yazar_1 +1 yıl Öyle galerimdeki gizli albümde her attığı fotoğrafı orada🌹 Yorumla motherof2 +1 yıl :) sevgili misiniz bari Yorumla yazar_1 +1 yıl Platoniğim şuanlık ama olacak gibi hissediyorum Yorumla
heyyyoooooo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Senin profil fotonun 😌 @motherof2 0 4 Yorumla motherof2 +1 yıl ne alaka :D Yorumla heyyyoooooo +1 yıl Hoşuma gitti galeriden bakıyorum sana 😉 😌 @motherof2 Yorumla motherof2 +1 yıl hayırlısı olsun Yorumla heyyyoooooo +1 yıl Sen beğenilmeyecek kadın mısın peki 😌 @ Yorumla
yalnızlıkgetirileri Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Daha çok kampanyalar ya da yemek tarifleri 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl Tariflerr ben de alıyorumm :D Yorumla yalnızlıkgetirileri +1 yıl Mutfakta wifi çekmiyor hem okuyarak daha kolay yapılıyor tarifler izlemektense Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Her şey olabilir 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl örnek Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Bu Bir yemek tatlı tarifi olabilir birinin vatsap durumu olabilir Yorumla
AsellusAustralis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kısa sözlerin veya unutabilecegim şeylerin. 0 2 Yorumla motherof2 +1 yıl ben unutabileceğim şeylerin ekran görüntüsünü alsam da unutuyorum bazen ya Yorumla AsellusAustralis +1 yıl Bana baya yardımcı oluyor Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Komik resimler 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl sonra tekrar bakıp gülüyorum ve siliyorum :D Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı. Yeme içmedir sanırım 0 0 Yorumla
Z1nkk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş için falan 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl beğendiğin şeyler mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınların 0 1 Yorumla motherof2 +1 yıl beğendiğin kadınların fotolarını mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Komik olan veya sevdiğim memelerin bu arada internet şakalarına meme denir sonradan düzenlenen fotoğraf videolar gibi
Film videoları tabı açıklama da ismi varsa falan. Unutmamak için ss alıyorum.
en güzeli :D
vucudu cok guzel olan ciplak hemcinslerimin goruntusunu ben bile bakmaya dayanamiyorum wpwpw erkek vucudu igrencc ve estetik gelmiyo
Daha çok ekonomi haberlerinin alırım. Yatırım şirketleri gibi...
Ne yapıyorsun ki sonra
Yatırım tabiki.
Arkadaşlarıma göstereceğim bir şey varsa ss alırım sadece
anladımm
Genellikle hikayelerimi ss alıyorum.
Bulanıklaşıyor atarken
nasıl yani ha atmadan önce mi
Evet atmadan önce
anladımm
Hiç ss aldığım olmuyor genelde Pinterest den direk resmi indiririm
Motherof siteye yeni üye oldum bişey sormam lazım xper yetmiyor dm atar mısın
Hadis i Şeriflerin ya da Ayetlerin
güzel
Beğendiğim fıkra falan.
fıkra okumuyorum bayadır
Sevdiğim film ve ya dizi sahnelerinin.
sosyal medyada mı paylaşıyorsn
"Onun attığı fotoğrafları."
ah be
Öyle galerimdeki gizli albümde her attığı fotoğrafı orada🌹
:) sevgili misiniz bari
Platoniğim şuanlık ama olacak gibi hissediyorum
Senin profil fotonun 😌 @motherof2
ne alaka :D
Hoşuma gitti galeriden bakıyorum sana 😉 😌 @motherof2
hayırlısı olsun
Sen beğenilmeyecek kadın mısın peki 😌 @
Daha çok kampanyalar ya da yemek tarifleri
Tariflerr ben de alıyorumm :D
Mutfakta wifi çekmiyor hem okuyarak daha kolay yapılıyor tarifler izlemektense
Her şey olabilir
örnek
Bu Bir yemek tatlı tarifi olabilir birinin vatsap durumu olabilir
Kısa sözlerin veya unutabilecegim şeylerin.
ben unutabileceğim şeylerin ekran görüntüsünü alsam da unutuyorum bazen ya
Bana baya yardımcı oluyor
Komik resimler
sonra tekrar bakıp gülüyorum ve siliyorum :D
Yeme içmedir sanırım
Hiçbişey
Anlık nude olabikir
Alışveriş için falan
beğendiğin şeyler mi
Kadınların
beğendiğin kadınların fotolarını mı