İnternet & Teknoloji Ekran Resimlerinizde Hangi Resim Var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim ki Altta Ekran Resimlerinizde Hangi Resim Var? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m busegmss Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı. Düz siyah bir ekran var. Siyah bir ekran kullanırsanız şarjınız da daha az biter, alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim de böyle 1 0 Yorumla
VİTAMİNSs Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Arabam 😇 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Tek aşkınız yani Yorumla VİTAMİNSs 1 yıl maalesef , resmi değiştirebilecek başka bir durum yaşayamadım Yorumla Soran 1 yıl Anlıyorum Yorumla VİTAMİNSs 1 yıl Görsen sende seversin 😇 Yorumla Soran 1 yıl Goremedm Yorumla VİTAMİNSs 1 yıl Plakam açık ondan iletmedim Yorumla Soran 1 yıl Anladm önemli değil Yorumla VİTAMİNSs 1 yıl Özelden yaz göndereyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düz siyah bir ekran var. Siyah bir ekran kullanırsanız şarjınız da daha az biter, alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.
😂😂😂
Bence çok iyi
Benim de böyle
Çok sevdiğimin fotosu
Amsterdam manzarası var bende
Anime 😂
benimkinde aslan var
Standart bir resim işte
Arabam 😇
Tek aşkınız yani
maalesef , resmi değiştirebilecek başka bir durum yaşayamadım
Anlıyorum