İnternet & Teknoloji Bunların hepsine 19 bin tl verdim hepsini sıfır aldım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsine 19 bin verdim uyguna aldım mı hepsini sıfır almıştım Bunların hepsine 19 bin tl verdim hepsini sıfır aldım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 19 bine uyguna almışsın diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi ama iyi almışsın bence gayet, güzel günlerde kullan :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :)) Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şu an 13 zaten 18-19 ediyor sıfırı. Kardasın. Kablosuz airpods2 de nerden baksan 2 eder. Şarj kafası zaten 200 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Desene 2200-3200 temiz para valla Yorumla sustainablenick +1 yıl Kar olarak görme. Fakirleştin haberin yok. Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani bence yine de uygun fiyata almışsın şimdi bunun bir tanesini bu fiyata alırsın zamanında almak daha kârlı her açıdan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl popişin göğe erdi mi bari 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet dnekemel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Popiş ne la g. ö. t yazmıştım ben Yorumla Soran +1 yıl Aaa bak böyle alındım ama popiş daha kibardı dksksksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alın bir zahmet kıytırık şeyler için 20 bin vermek hangi akla mantığa sığar gerçi para sı*ıyorsan sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim tipi güzel geldi aldım oyun oynayan ya da foto çeken biri değilim Yorumla
Amademoiselle Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl ee bizene 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Diyorum ki kazık mı yedim yoksa uyguna mı aldım ne bileyim anlamıyorum pek Yorumla Amademoiselle +1 yıl piyasasini bilmiyom gardasim Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum ondan sordum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ee napak? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorum ki kazık mı yedim yoksa uyguna mı aldım ne bileyim anlamıyorum pek Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Soru nerede 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorum ki kazık mı yedim yoksa uyguna mı aldım ne bileyim anlamıyorum pek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
19 bine uyguna almışsın diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi ama iyi almışsın bence gayet, güzel günlerde kullan :)
Teşekkür ederim :))
Şu an 13 zaten 18-19 ediyor sıfırı. Kardasın. Kablosuz airpods2 de nerden baksan 2 eder. Şarj kafası zaten 200
Desene 2200-3200 temiz para valla
Kar olarak görme. Fakirleştin haberin yok.
Yani bence yine de uygun fiyata almışsın şimdi bunun bir tanesini bu fiyata alırsın zamanında almak daha kârlı her açıdan
popişin göğe erdi mi bari
Evet dnekemel
Popiş ne la g. ö. t yazmıştım ben
Aaa bak böyle alındım ama popiş daha kibardı dksksksk
Alın bir zahmet kıytırık şeyler için 20 bin vermek hangi akla mantığa sığar gerçi para sı*ıyorsan sıkıntı yok
Ne bileyim tipi güzel geldi aldım oyun oynayan ya da foto çeken biri değilim
ee bizene
Diyorum ki kazık mı yedim yoksa uyguna mı aldım ne bileyim anlamıyorum pek
piyasasini bilmiyom gardasim
Bende bilmiyorum ondan sordum
ee napak?
3-4 yıl gider bence
Soru nerede