İnternet & Teknoloji Hesabın sahte olduğunu nasıl anlayabiliriz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir instagram sayfasından bikini siparişi verdim hesabın abı butik lisie sizden gelenler diye öne çıkanları koymuşlar ama pek güvenemedim siparişide verdim yardımcı olabilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Hesap dolandırıcı çıktı arkadaşlar Hesabın sahte olduğunu nasıl anlayabiliriz? Cevapla Instagram Soruları Sipariş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Beren_time Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hesabın adını googleye yaz yanına da Şikayetvar yaz. Çıkan sonuçları oku onua göre fikrin olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol canım Yorumla
gtasandancj Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İş işten geçmiş bilindik sitelerden alışveriş yapınız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Takipcisi falan yüksek Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. O takipçilerin çoğu bot. Ayrıca instagram bir alışveriş platformu değil. Hiçbir güvencen yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hesabın adını googleye yaz yanına da Şikayetvar yaz. Çıkan sonuçları oku onua göre fikrin olsun
Saol canım
İş işten geçmiş bilindik sitelerden alışveriş yapınız
Takipcisi falan yüksek
O takipçilerin çoğu bot. Ayrıca instagram bir alışveriş platformu değil. Hiçbir güvencen yok.